Lite senare än tänkt

Kom hem för ett tag sen, stannade på Ip för att kolla match. Innan det var man i stallet en snabbis.
Jaja, skolan.. Sjukt seg dag! Började 8.15 slutade 16.30 gaaaaaaalet. Körde på Thai till lunch med ett gäng från klassen, ouf va gott. Men Enskedes take away e oslagbar! Jaja, sov mig genom sista lektionen. italienskan var oslagbart roligast, ska ej gå in på detaljer. Känns som det inte kommer gå att förmedla underbara känslan genom text. Efter sista lektionen drog jag, Olivia, Jossan och Chama in till slussen för att plusa kort och lite annat. De fortsatte sen till hötorget medans jag stressade hem.
min dag lite osammanhängande. Hoppas ni haft det bra!

Dagens tankar typ

När man har ungefär 1,5 timmes samhällskunskap men läraren bara pratar om skit saker, det är då man har tid att tänka & fundera på viktiga saker. Som sina vänner. Är så jävla glad & tacksam för mina fina vänner. Speciellt min bästavän Veronica. Ni vet vem hon är, så det behöver jag inte ens berätta. Hon är världens finaste & mest underbara person. Rolig också och på det är hon snygg. Älskar henne verkligen. Sedan min barndomsvän Isabella, eller bella som alla kallar henne. Kännt henne sen jag började på dagis, alltså ungefär sen jag va 2 år. Älskar henne som en syster. Umgås inte varje dag nej, men ändå så är vi så tajta. åååå börjar sakna henne nu! Och Jennifer min thai. Saknar henne så mycket just nu, har inte träffats på en månad typ. Men även om vi inte träffas ofta så spelar det ingen roll. När vi träffas så pratar vi som att vi träffas varje dag, det är sjukt bra. Plus att vi aldrig har bråkat, verkligen aldrig. Inte ens ett litet tjaffs. Love it. Sen har vi min underbara vän Peyman. Och ja han är 97a för er som undrar. Från iran i grunden, därifrån namnet. Finaste killen jag känner helt ärligt. Ler han så ler alla. Skrattar han så skrattar alla runt omkring honom. Riktig glädjespridare. Är man ledsen så ringer man bara honom. En av mina närmaste vänner. Yasmine. Snällaste personen jag känner, ibland för snäll tillochmed. Vacker som få. Fin personlighet. Hon har nog allt om jag ska vara ärlig. Så glad att vi började i samma skola! Sedan min närmaste vän inom fotbollen. Iselin, eller också kallad isse. Jag bara älskar den tjejen. Galen, rolig & helt bäst. Det är framför allt hon, förutom bollen, som gör att jag längtar så mycket till träningar & matcher. Tack för du finns hjärtat. Sist men inte minst, min nyaste vän Ishak. Nu kommer ni ba: hallå du har kännt honom i 2 veckor? Like I care what u think. Iallafall så lärde jag känna honom första dagen i skolan. Vi liksom "klickade" direkt. Och nej inte på det sättet som ni tror. Jag & ishak är bara vänner. Vi bråkar på skoj som syskon, hjälper varann på diagnos/förhör, umgås varje dag i skolan, lånar saker/pengar av varann, kommer försent till lektionerna tillsammans, pratar & skrattar så att läraren flyttar isär oss osv. Det är han som lyser upp mina dagar. Inte för att resten av klassen är dålig på något sätt. Men han är alltid där & får mig på så bra humör. Tack för att vi började i samma klass.
Alltså mina närmaste & de som jag umgås med mest just nu. De som jag pratar med om allt. Sedan har jag andra vänner, som jag umgås med då & då. Eller folk som går i min klass/skola/lag. Eller de som gick i min förra skola. Har så fina människor runt om mig. Men jag tänker inte skriva om 20 personer. För då är det inte mina närmaste. Har hellre en nära & äkta vän, än att försöka verka populär & ha miljoner vänner. Jag är bara helt ärlig, till skillnad från vissa andra som skriver om sina vänner på sin blogg. Kärlek & respekt puss emma

Dagens låååååååt //emma aka danneeeee

Så jävla braaaaa, love it! spelar tyvärr sönder alla låtar, så ska försöka att inte lyssna på den hela tiden haha. Men iallafall skit bra låt, precis som de flesta låtar av medina.
Åt middag med mami & två av mina bröder för nån halvtimme sen, lasagne åååå va gott. Håller på att skriva en dagens tankar, så det kommer upp snart. Later ♥

snabbt

Sitter på tuben hem. Hinner inte skriva ett långt inlägg, ska till stallet direkt när jag kommer hem. Så berättar om min dag senare, runt 8. Bara så ni vet!

Dagens outfit / min dag

Blir inte så många dagens outfit eftersom att jag inte orkar ta bild på morgonen, och sen byter jag nästan alltid om till fotbollskläder efter skolan. Kanske inte direkt när jag kommer hem, man man har ju plugg & viktigare saker, ni förstår. aja dagens outfit idag iallafall: jeans - H&M | svart tröja - gina | örhängen - vet ej | armband - thailand | halsband - pappa | + mitt fina monster på handen, made by ishaaaak. Helt basic, standard osv.
Lite om min dag då. Började 8:40. Samhälle första lektionen, sen tyska och tillslut låååång lunch. Åt snabbt, pratade lite med force & sen chillade med min fina vän yasmine. Sen matte & sist studieteknik. Arbetade med ishak som somnade efter 30 min, tack hörru! Skulle egentligen sluta kl 17 men vi fick gå en timme tidigare. Så jag har varit hemma ett bra tag. Snart kommer mami också, ska hjälpa henne med maten oså eftersom att jag inte har nån träning idag. Sen blir det plugg också, har lite att göra kan man ju säga. aja nu vet ni. PUSS

My day

Min dag.. Började med att möta upp Chama innan skolan vid tuben. Letade upp rätt klassrum och hade fc genomgång i nån timme. Fattade noll, gjorde bort mig inför läraren osv. Sov och fb'ade mig genom hela lektionen. Därefter drog jag och Fredrika oss mot Bamses för att käka me de som gått innan. Slutade med att jag o hon fick äta vår lunch på väg till Tomtits. Var sjukt kul där iaf! Började med att åka Centrifugen, sjuuuuuukt rolig sak! Dock kollade hela klassen på eftersom vi var de sista som åkte. Efter det blev de tävling i olika grupper. Jag, Chama, Klara och Rudolf kämpade genom allt. Vill inte direkt säga att jag gjorde mest haha. Rudolf o Klara fick vara hjärnorna medans jag o Chama var som 3åringar. Lyckad dag. Nu ska jag käka, sen ta en power nap, sjukligt trött. Långt inlägg, over and out!

Om jag bara kunde läsa dina tankar

Bild från igår. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu. För det första berätta hur mycket jag älskar min bästavän. Blev så jävla glad när jag läste hennes inlägg. Ni vet inte hur mycket vi har gjort tillsammans, hur mycket vi har gått igenom osv. Hon vet allt om mig, till och med mer än jag själv ibland.
Sen lite kort om min dag. Sovmorgon till 9:45. Hade matte & sen lunch. Sen matte igen, nån diagnos. Men det va faktiskt ganska lätt. Ishak fuskade och kollade på mig hela tiden, så läraren blev lite arg på oss. Meeeeen aja vi hade lite teamwork bara. Sen mentorstid i ca 20 min. Tog sällskap med ishak på tuben, standard. Gick av i gullmars & drog vidare till årsta & träffade en kompis. Seeecret. Va där i kanske 2 timmar, sen hem direkt. Ska äta lite nu och sen byta om till fotbollskläder. Träning som vanligt. Uppdaterar kanske ikväll. Annars hörs vi nån annan dag. Peace folket !

fml vs lml moments

Fml när..
... nån jävel lämnar bara nåra droppar kvar i juice-paketet
... man e sjuik o glömmer stänga av larmet o tvingas vakna 6.30 för att sen inte kunna somna om för man mår bajs
... spotify tiden tar slut
... min mobil får underbara cpbajs ryck o fuckar sig själv
... man inte har pengar men behöver inhandla såååå mycket
... att sl höjer priserna på torsdag o jag inte plusat än, bara fler som kommer planka hjärndöda idioter
Lml när...
... folk bryr sig och är possitiva
... när fler timmar rullar in på spotify'n
... man vaknar och inser att man har all tid i världen för man har sovmorgon
... när man får stunder då de känns som hela världen ler mot en
... man får gulliga kommentarer på sms/fb, gör ens dag!
... man åker centrifugen på Tomtits och man skrattar så man nästan gråter fast hela klassen kollar

Tänkte skriva i din logg, men blev för mycket haha

Låten gick inte att bläddra in så klicka HÄR ist.
Att få tankar till text är tamejfan de svåraste jag vet. Men du kan mig, så du kommer nog fatta vad jag vill få fram.
10 år tror jag vi är uppe i nu, fatta!? Mer än halva våra liv. Nästan sjukt. Inte alltid vart bästa vänner eller vart lika tajta. Haft våra upp o ner gångar, men aldrig bråkat stort. Hur vi lyckats vet jag inte. Vill bara flika in med att jag inte skriver detta för vad du skrev i ditt inlägg. Försökt få ner de här hela helgen, fett sämst jag e haha.
Jag e inte den bästa atm, sjuk o allmänt trött på mycket och många. Men du finns ändå där hela tiden. Hur jävla jobbig jag än är (vilket jag vet att jag e äckligt bra på att va haha). Vill bara att du ska veta att du betyder äckligt mycket för mig bror! Att inte längre gå i samma klass har fått mig att inse hur mycket du betyder och hur mycket jag saknar dig när jag inte ser dig varje dag. Har sett dig nästan varje dag sen vi lärde känna varandra. Alltid gått i samma skola tills nu. Det har vart en självklarhet att se dig varje dag och möta dig på morgonen de senaste 3åren.
Att sitta o skriva ner känslor e verkligen inte min starka sida, inte heller att visa dem. Eller iaf inte berätta hur mycket du betyder. Skulle inte byta dig mot nånting, inte ens mot Ashton Kutcher! Fatta vad du är värd då, när jag offrar min prins? Okej, att vara seriös allt för länge funkar inte, så innan jag spårar ska jag snabbt o enkelt skriva vad jag försökt få fram. Vilket det kanske skulle räcka om jag skrev bara. Jag älskar dig, äckligt mycket ♥

Upptäckte nyss att du e min högerhand, e på min högra sida på nästan varenda bild jag har av oss på den här datan.

FML

Sjuk. Toppen! Var hemma från skolan. Oklart om jag pallrar mig dit imorn. Är ju tisdag vilket betyder att vi har cp konstig dag. Venne när vi börjar, vilket klassrum osv. Skjut mig. Hade velat dra till stall nummer två och träffa Teddy efter sommaren. Men neeeeej, ska stanna hemma och fml'a. Over and Out

medina - sann romans

Lite kort om min dag bara. Orkade knappt gå upp imorse, men jag kom upp tillslut iallafall. Min gulliga bror gjorde våfflor till frukost hihi. Tog tuben & tog sällskap med hannah till idrotten. Bara information osv. Sen 2 timmar lunch, najsnajs. Sen tyska, matte & sist datakunskap. Sov genom halva datakunskapen, resten lyssnade jag på musik & va inne på fb. Bra jobbat. Tog sällskap med ishak på tuben hem, som vanligt haha. Kom hem runt 16 tiden. Har bara chillat, snackat med pey, fixat min spotify på ipoden osv. Ska snart äta tror jag, eftersom att mamma ropar att jag ska duka haha. aja dags att runda av.
Vill bara säga att jag antagligen inte kommer uppdatera så mycket längre eftersom att vero aldrig bloggar. Orkar inte heller göra det då, då kan jag likabra ha en egen blogg. Så vi får se när jag skriver nästa gång. Puss hejdå

Helt random

Min bror är så gullig när han sover, nuttinuuuuti !
Men ärligt. Vad fan är det här & hur hamnade den i mitt rum?

Dags att rensa & kasta

Yeeeees u heard me. Pratade med en kompis igår, och han sa typ såhär: shiiiiit du har nästan 600 vänner på fb, du känner säkert inte ens hälften. Jag ba: vaaaaa? visste inte att jag hade så många!
Iallafall så tänkte jag rensa mina vänner, alltså inte ta bort 300, men de som har addat helt random och som jag aldrig har träffat. Och personer från andra länder som inte ens kan svenska haha. Pass på er, nu ska ni bort från fb. Bara så ni vet! pusssss

bildlöst och tråkigt

Blev lite ändrade planer för min dag. Började med att det spöregnade också åskade när mamma väckte mig imorse. Men det blev bättre, så jag drog ner till ip för att kolla på Kips match, och de andra tjejerna i laget. Snackade med pey igår kväll i nån timme, om allt & ingenting typ. Så han följde också med till matchen, mötte honom vid bussen runt kl 10. Kollade på matchen, köpte "frukost" på konsum och så. Gullig som han är så bjuder han, som vanligt. Meeeen aa de vann iallafall med 3-0, bra där! Sen tog vi sällskap till skogskyrkogården, pey tog bussen & jag tuben en station. Skulle egentligen träffa jennu i stan eller farsta c, men hon mådde inte bra så vi tar det imorn istället. Sen tänkte jag träffa bästis, men hon mådde inte heller bra... Sen tänkte jag träffa madde, men så kom jag på att hon va med sina kusiner. Och pey skulle på bio med nån kompis. Knaaaas ingen vill träffa mig... aja skit samma. Ska ringa runt lite & checka vilka som är lediga. puss på rumpan

dagens //emms

Dagens klädsel: tights, linne & tjocktröja/jeansjacka plus converse
Dagens frisyr: utsläppt. standard alltså
Dagens blogg: x
Dagens person(er): peyman & kip
Dagens mat: munkar & kinder maxi
Dagens dryck: vatten
Dagens film: -
Dagens stora händelse: 96ornas match haha vinst 3-0
Dagens köp: inget, min bebis bjööööd mig
Dagens vill ha: cash
Dagens mest saknade: karin
Dagens humör: på topp faktiskt !
Dagens bild(er): se nedan


Såhäääär duktig fotograf !



my day in words //danne

Kollade min bror match, de förlorade mot dif med typ 4-1. Bråkade med min mamma, men vi är sams nu iallafall. Åt på ett skit mysigt café och såg massa kända politiker. Inte för att jag kände igen de men aa haha. Åkte till farsta c en snabbis. Köpte faktiskt ingenting, såhär duktig! Sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Skulle egentligen träffa bästis men det blev ändrat. Har ätit tacos iallafall. Ska sätta mig framför tvn & kolla film med min mamma & bror. Ska bara hämta min marängswiss glass i frysen hihi bästa. aja ha en bra kväll! kärlek & respekt

Dagens låt

Save (kiss me) - Nayer ft Mohombi & Pitbull

I'll stand up with you forever

Äckligt grovsliten chey som skriver. Vågar inte ens ta ny bild så ni fick en gammal sak. Har vart uppe sen 12, sovit lääääänge. Inte orkat göra ett piss. Men ska ta o hoppa i duschen, fixa nudlar och sen kolla på en avsnitt av Basketball Wives. Aldrig sett de, men hört att de ska va bra. Måste undersökas...

Jag går i dina fotspår bror

2006. Alltså ungefär 5 år sedan min bror micke tog studenten. På samma gymnasium som jag går nu, kärrtorp. Ser upp till dig. Litar på dig till 100% i alla lägen. Det är dig jag vänder mig till när inget funkar, eller när allt är bäst. Du är bäst på alla sätt & jag är så glad att jag har dig. Folk säger: din bror? ni är väl bara halvsyskon? Visst vi har inte samma efternamn, eftersom att vi har olika pappor. Men han är fortfarande min bror som jag har växt upp med. Han var där när jag föddes, och han kommer också vara där till slutet. Det bara är så. Man är inte syskon bara för att man har samma föräldrar. Om mina föräldrar skulle adoptera ett barn så skulle det också vara min bror/syster. Tyck vad ni vill. Men jag har iallafall tre bröder som betyder allt för mig ♥

sol värme fotboll bästis plus hela lördagen framför mig

Repris bild. Det är nog inte så många vakna vid den här tiden, men jag säger ändå god morgon. Vaknade kl 7-8 imorse när pappa skulle åka till fjällen, blir borta i ca 1 vecka. Ärligt så blir det ganska skönt, eftersom vi har bråkat mycket den senaste veckan och så. Najs att ha huset för sig själv när man kommer hem efter skolan också. Är ju van vid att pappa alltid är hemma eftersom att han jobbar hemifrån. aja onödig information kanske. Kom nyss från duschen iallafall. Ska fixa mig lite & sätta på mig SHORTS. omg första gången på väldigt länge, tuuuungt. Sen drar jag & mami till min brors match på östermalms ip. Senare drar jag nog till stan eller farsta med bästis, vi får se hur det blir. Ska iallafall träffa henne & sova här. Och jag har bokat tacos till middag hihi gotti. Nej men nu rundar jag av. Love !

Jag gör det för mig själv

Bild tagen nyss. OMG va mkt godis mami köpte till mig hihi. Har inte ätit godis på flera månader!
Blev lite ändrade planer. Tänkte egentligen bara va hemma & ta det lugnt. Men istället blev det fotboll på ip med min bror, calle, alex, david & en till calle. Chill & mycket boll som vanligt. Träffade också bella, madde & matilda som kollade på herrarnas match. Har hunnit pratar med min bebis i luren också. Mamma kom hem från bea nu precis, så nu blir det godis och fifa kväll med min bror, mot peyman. åååå mys. Ska tvätta bort sminket & byta till mjukiskläder. Sen har jag lite planer för helgen också. Imorgon träffar jag bästis & sen sover vi antagligen här. Sen ska jag träffa jennu på söndag, har skit mycket att prata om. Sen får vi se vad som händer där emellan. Pussar !

helt hypaaaaaad chey !

Två snabbt tagna webbcam bilder. Solen & värmen är tillbaka!
Tja hörrni! kollade precis igenom min mejl, rullade förbi alla onödiga fb meddelande & skit spam/reklam. Kom fram tillslut fram till det jag letade efter, mejl från tränare som vanligt. Stod lite om hur mitt/vårat lag ska vara osv. Och sen längst ner stod det viktigaste: vi ska kanske åka till barcelona på påsklovet! omg såhär glaaaaad. Jag & mina tjejer i spanien, förstår ni hur fucking bäst?! åååååh hoppas det blir av. Damn va grymt! Ville bara att ni skulle dela min glädje hihihi. Har precis ätit middag förresten, kebabpizza. Tack gud för den, godaste som finns. Sen ska jag ner till bea med mami och köpa lite gott tills ikväll. Puss så länge !

öööööö tja !

Mitt schema den här terminen, lite dålig kvalité men aa. Sista lektionen på onsdagar är bara vissa veckor, så det är rätt chill. Slutar alltså kl 14:00 13:20 17:00/14:30 16:35 & 14:15. Rätt okej faktiskt. Plus att vi har massa lektioner som går bort, alltså håltimmar.
Skrev ju tja i rubriken, så pass på det. Förlorade matchen igår med 2-1. Orkar inte ens förklara allting, och ja jag skyller faktiskt på domaren den här gången. Men iallafall. Ganska chill dag i skolan. Först svenska där vi gjorde nån diagnos, skit lätt. Sen biologi där vi bara gick igenom lite grunder oså. Matte inställd så det blev lunch direkt. Pasta & köttfärssåååås. Sen började engelskan tidigare så vi fick sluta tidigt också, bästa mentorn vi har! Men engelska diagnosen gick skit dåligt, kunde typ ingenting & gissade på det mesta haha. aja shit happens. Ska iallafall springa till köket & leta efter något gått, sen bara chillaxa. Är så trött efter den här veckan, dags att vila upp sig! talk to u later. love ♥

I'm still the same

Jag skrev ett bra inlägg. Sen råkade jag kryssa fönstret. Inte ens förvånad. Nu orkar jag inte skriva om det. Men jag ville bara berätta det för er. Så ni inte undrar vart mit braiga inlägg tog vägen.

kortis

Kom hem från skolan för en halvtimme sen, slutade skit sent. Helt trött i huvudet, måste vakna med min spotify haha. Ska äta lite snabbt, byta om & sen skjutsar pappa mig till ösmo för match. Taggataggataggaaaa !

Where's our inspiration?

Nyss hemkommen från skolan, sitter och sjunger högt och falsk här hemma. Hade ingen matte, så slutade tidigare. Asnice! Riktigt chill dag i skolan, klagar inte. Fredag imorn, asuuum! Ska snart ta och rööra mig mot gubbis, ta bussen till mami och sen åka me henne till Nacka eller nått. Nej, nu måste jag packo ihop mina saker o sen ringa bror. Puss

En snabbis på ditt rum

Dagen var lång, men ganska så chill. Jag har lyckats visa mina kunskaper i historia på Italienskan. Pinsamt att jag fick de betyg jag fick. Hamnade i samma grupp som Kojer, kul me nån man känner mer än bara från de här dagarna. Lyckades på lunchen, tillsammans med några andra, fixa till oss rabatt på thaien i Globen. Affärs ettor jaaaao. No'n va fan rolig. Hade bara genomgång, hörde inte ens hälften eftersom jag o Mikaela satt o garva non stop. Vad ska man göra när läraren snackar roligt o sen visar diagram om barn o storkar från Tyskland?
Sovmorgon till 9.40 imorn, chill! Nu ska jag pumpa spotify, e fett pigg eftersom jag somna när jag kom hem från stan. Jag börjar märka hur lite jag sov på lovet. Trött all the time.

Visste ni att...

... jag hatar folk som tar kontakt med en bara för att de gillar en kompis till mig. åååååh det är bara så jävla jobbigt. Om jag tex har en kill kompis som en tjej gillar eller tycker är snygg, och så tar den tjejen kontakt med mig bara för att sen börja fråga saker om min kill kompis osv. Bara för att få kontakt med den killen. Jag får flipp på såna där saker haha. Och nu riktas det här speciellt till tjejer, eftersom att killar aldrig har gjort så mot mig iallafall.
Eller vad tycker ni läsare? Jag säger bara paaaaass & X på de

mitt liv - mina val

Såhär sliten är jag idag. Snygg chey heeeeey.
Tja hej tjena hola hejsan osv. Kom hem för ca 20 min sen, lång dag. Började med att mamma väckte mig, men jag somnade om & vaknade ca 20 min innan jag skulle gå till tuben. Så det blev skit stressigt. Slängde på mig svarta jeans, ett rosa linne & sen min gråa tjocktröja med kanin på hihi. Hade sminket från dagen innan & satte upp håret i en "bulle på huvudet", ni fattar. Kastade alla nödvändiga saker i väskan & sprang till tuben. Hoppades verkligen att jag inte skulle träffa någon där, men såklart så kommer sandra haha. Riktigt skönt att prata med henne ett tag, eftersom att vi inte träffats på hela lovet. Så det va najs. Bytte tåg i skärmarbrink, och så sitter ishak & sara på det tåget. Ishak ba: äru trött elleeeeeer? hahaha fast han sa att jag va gullig, så det va skönt att höra iallafall. Hade samhälle första lektionen, skit segt. Sen tyska. Och sen trodde jag att jag slutade efter, alltså kl 11:20. Så jag åt i skolan, snackade lite med yassie, va med force & mohammed oså. Sen drog jag hem. Men precis när jag kom innanför dörren så ringer ishak & säger att vi har föreläsning kl 15-17. Så jag fick åka tillbaka igen... Eller papi skjutsade mig hihi tack! Pluggade matte med ishak i ca 1,5 timme, såhäääär duktiga. Sen datakunskaps skit till 16:15. Drog till tc med bästis & åt på donken gotti gotti. Sen satte vi oss i gallerian & pluggade. På riktigt så jävla duktig jag har varit idag. Stolt över mig själv! omg lång text. Blogg later. Kisses

you can count on me like 1 2 3 - I'll be there ♥

När jag kom hem idag så loggade jag in på fb direkt, som vanligt haha. Iallafall så hade min fina vän Pey skickat den här låten till mig på meddelande. Och skrivit några saker. ååååå du är bara för gullig. Det är såna här saker som gör mina dagar, när allt känns fel eller bara ändå.

no pictures on this computer

Tja fan. Kom nyss ut från duschen, om ni ville veta. Min dag då, både bäst & sämst. Va ju i skolan, hade bara 2 lektioner så det va najs, fast vi fick läxa tills imorn så det va bajs. Sen va det äcklig mat, så det kommer också på minus. Sen lite andra saker efter skolan som jag ångrar, borde inte vara så snäll. Hatar mig själv för det. Men aa det är mer personligt, så det får ni läsare tyvärr inte veta. Va iallafall med bästis i globen, köpte ett block och åt på subway muuuuumsigt. Tack så jävla mycket för att du finns hjärtat. Du är bäst på att lyssna, även om jag kanske pratar lite för mycket och inte förklarar så bra haha. Sen blev det ip med min bror & pey, lite skott osv. Sen träning med laget som avslutades med lite löpning. Bra dag! men ändå inte. aja vi hörs senare. Ska berätta om dagens finaste snart. Puss så länge !

jalla bye

Har skit bråttom just nu. Berättar om min dag när jag kommer hem, alltså runt 21 tiden. Puss

So much for my happy ending

Hola guapas! Trooooor jag börjar 10:30 iaf då jag tänker anlända. Tuben går 10:17, måste hinna med den. En halvtimme kvar, så ingen stress. Har allting klart, sen när blev sovmornar tråkiga? Ville bara ha nått att göra för nån minut, har egentloigen inte ett piss att skriva. Förvånade? Blajaaraaajaa.

4 things

Igår skulle jag på toa, fastnade vid badrumsspegeln, gick ut. En minut senare undrar jag varför jag fortfrande är kissnödig. Du är så smart Veronica!
Jag äter säääääällan frukost. Är delvis för lat o massa annat tar tid.
Jag fick VG i spanska, även om jag fick IG på flera "kapitel tester"
Jag är förbjuden att sjunga i bilen när min bror är med. Han ser inte min talang fan! Bajsare han e


jefhksdklsdn. va? yeeeeee

Kommer ni ihåg den där jobbiga saken som alla killar höll på mig i typ 8an. De sa nåt konstigt. Sen sa man va. Och då skrek de YEEEEE. omg det ger mig massa minnen haha. Hej förresten! Försöker som vanligt vakna till med hjälp av min spotify haha, bra tips faktiskt! har precis klätt på mig & fixat mig lite. Börjar kl 9:45, om jag inte kollat fel. Ska försöka hinna med tuben som går 9:16. Måste fixa det sista, alla block & pennor osv. Plus att jag inte får glömma skåpnyckeln! Slutar kl 13:20 tror jag. Har lite olika planer efter, så vi får se hur det blir. aja ha en bra dag finisar. Pusssss

Lights will guide you home

Tjenixen! Sitter i valet och kvallet när de gäller att beställa hem nya Converse. Vill ha en massa, men har noll kronor. De fixar sig. Ska tjata lite på päronen. Bortskämd jag låter..
Börjar 10.30 imorn, tror jag. Hoppas jag. Slutar några timmar senare. Ska ev in till stan med Emma, skulle behöva köpa block osv. Har jag sagt att jag har överskåp? Höhöhö...

snabbis /emma

Sitter med blött hår och kollar fb, samtidigt som min spotify rullar i bakgrunden. Ska hitta nåt gott att äta och sen somna framför tvn tror jag. Är helt död eftersom boll träningen som avslutades med lite fys. Meeeen jag kommer nog ändå inte sova på många timmar. aja vi hörs imorn helt enkelt. Kärlek & respekt
Juste jag börjar kl 9:45 imorn, istället för 8:10. Yeeees tack Atid !

thank god I found the good in goodbye

Dags att dra till träningen. Ska bara ta av mig örhängena & tvätta bort sminket. Och sätta på mig en tröja haha. Älskar att gå hemma i bara bh eller sportbh, skit skönt! aja dags att rulla. Kärlek till alla fina människor där ute

Min dag i ord

Heeeej bloggen! plus ni som lägger ner lite tid på att faktiskt läsa inläggen, och inte bara kolla bilder haha. Tänkte berätta lite om min dag då, min vardag om man säger så. Fick ju gå upp väldigt tidigt eftersom jag hade tandläkartid kl 9, så det va rätt segt. men aja sen drog jag hem och vilade typ, eller halvt sov haha. Sen tog jag tuben till kärrtorp, helt död. Träffade jossan & ishak vid tuben, väntade på yassie i centrum och gick tillsammans. Hittade klassrummet ganska snabbt också, bääääst. Hade bara matte idag så det va rätt skönt att sluta kl 14, men det va verkligen inte chill lektion haha fick läxa tills imorn! Men jag & ishak gjorde den på burger king efter skolan, så de lungan. aa juste drog till tc med ishak & bästis, åt bara och sen drog vi hem. Ska leta fram mina boll saker, byta om oså. Sen har jag träning så det blir mer uppdatering senare. Puss !

Fade into darkness

Hemkommen från första dagen i skolan. Känns riktigt bra! Dock suger schemat en aning, men de fixar sig nog. De jag snackat med i klassen verkar asnice, skolan med. Känns dock konstigt att vara fler tjejer än killar. Gått tre år med omkring 7 tjejer o 22 killar. Så e ovant, men de blir bra. känner mig riktigt possitiv (utom över schemat).
Ska försöka va i kärrtorp vid 14, åka in till stan med Emma och hänga lite. Måste köpa lås oxå. JAG HAR ÖVERSKÅP. Ouf, den känslan e riktigt tung! Nej, nu ska jag försöka fixa fram pengar. Vi hörs!

stress måste springa


Helt dööööd, somnade kl 2:30. Tandläkaren nästa. Jalla bye !

mmmmmmmmmarabou

Skulle göra vad som helst för den där just nu !
Säger godnatt med det här inlägget, även om jag inte ska sova än. Men orkar ej blogga mer.
Puss & godnatt mina vänner & fiender ♥

You had me at hello

Början av lovet, hur gick det så snabbt?
Tjohopp alla! Har massa tid över så slänger in ett inlägg. Skolan börjar imorn. Ska möta Vendela och hennes kompis i Gullmars innan. Trodde jag skulle va mer nervös än vad jag är. Antingen kommer det imorn eller så har jag tagit ut den på diverse personer. Stackars er som jag tagit ut den på haha. Jaja, kommer gå bra!
Nu ska jag fan fixa toast eller nått och sen kolla några avsnitt på Desperate Housewives. Älskaaaar serien. Fast e för virrig för att kunna följa den på tv. Glömmer tiden (fast den har samma all the time), gör annat, glömmer dagen osv. Tack gud för boxarna ♥

Dagens inköp :

Åhléns - kollegieblock svart/rosa/grönt & svart kalender | Bokia - 2 pilotpennor, 2 sudd, 10 blyertspennor & 12 stiftpennor + deo & sminkborttagningsmedel, orkar ej ta bild på det.
Yes nu är jag redo för skolan. Förutom att jag måste hitta min linjal som tydligen är borta. Och sen ska jag köpa en sån där special miniräknare. Daaaaamn jag har ju matte imorn... aja skit samma. Börjar kl 13 imorn eftersom att ettor & tvåor har upprop. Men eftersom att jag ska till tandläkaren kl 9 så får jag ingen sovmorgon. Tack så mycket. jaja jag överlever. Slänger kanske in något mer inlägg senare ikväll, annars hörs vi imorgon. Bara kärlek ♥

En bild säger mer än tusen ord

Bilder från 7an när jag jennu aleks & vero hade tjejkväll hos mig. åååå skulle vilja ha det där just nu!
TJOOOO. Åt nyss middag med familjen plus mormor & morfar, såhär mysigt. Tacos är alltid gott. Var ju som sagt på min brors match, de förlorade mot bajen med typ 5-1 eller något, skit match. aja sen drog jag med vero till farsta c för att fixa saker inför skolan. Kommer bild på mina inköp om ett tag, i ett eget inlägg. Åt på donken också. Sen drog vi precis när det stängde. Tog tuben till dalen och hämtade mitt lås som Jennu haft sen avslutningen och sen drog vi hem. aja rundar av här puuuuss !

Dagens Låt

Min blogg lust är minus 100. Men Emma e på mig, så slänger in en dagens låt. Kanske lyckas kladda ihop ännu ett, senare. I'll be back

Släpp bollen börja passa

Bild från igår innan the voice. God morgon finisar! Bella gick nyss hem, hon hade lite att göra, precis som jag. Ska snart duscha och sen drar jag ner till ip för att kolla på min brors lag som spelar mot bajen. Sen spelar f97 innan så kanske checkar den matchen lite innan också. Ska försöka få tag på vero också, eftersom att hon skulle med. Sen ska vi till farsta eller stan efter, måste köpa pennor, sudd, block, kalender osv. aja nu vet ni hur min dag ser ut. Bloggar mer senare. Love ♥

You can be my it girl

Balen 2011. Från vänster: jag vendela jossan petra vero annifrid bella matilda madde sona.
Hoooolda blogg! sitter hemma hos mig med bella & lyssnar spotify oså. Var som sagt på the voice. skit bra artister det här året, speciellt nause, lazee, chris medina & newkid, stort plus! gääääääsp. Är skit trött haha. Hade iallafall en grym kväll med tjejerna. Träffade isse, camilla grönis, mathilda, ida, dennis och massa fler. Gäääääsp. Orkar inte skriva mer haha. Gäääääsp. På bara det här lilla inlägget så har jag gäspat tre gånger haha såhär trött... aja ska ta bort sminket och fixa en sovplats till bella haha, sen kommer vi nog somna ganska snabbt. Gäääääääsp. Fjärde gången hahaha. Nej men nu rundar jag av. Hörs mer imorn. PUSS

Dagens outfit & facelookie

Längesen jag gjorde en dagens outfit, så ni får en nu! Det här har jag på mig idag alltså:
tights - gina | linne - JC | tjocktröja/jeansjacka - only
Vet inte om jag ska sminka mig eller inte, gör det sen isåfall. För nu måste jag tydligen följa med mami till ica och handla, yeees roligt. Vi hörs senare. Kärlek & respekt

Hej o välkomna till Veronicas morgoninlägg

Hej, hallå va händeeer? Själv kom man nyss ur duschen. Alla antecknar. Ska försöka äta nått, bara ätit en lilla meny och nudlar på lite över 48 timmar. Så min mage hatar mig just nu. O vi har inget snabbt hemma. Finns risk för att jag avlider. Sömnbrist kan även bidra till det. Satt uppe till 6, låg sen vaken ytterligare en timme. Vaknade halv 10. Alltså sovit 2.5 timmar. Bra jobbat Veronica! Ibland undrar jag hur jag lyckas. Ska ta en energidricka eller två, sen kör vi bara! Nu har jag iaf bloggat för första gången på kanske två dagar. Ciao

Godmorgon !

Uppe med tuppen liksom. Vaknade först kl 6:30, börjar bli van vid skol tiderna haha. Somnade om och vaknade igen runt kl 8-9, såhäääär pigg. Så jag gick upp och väckte familjen hihi. Har ätit frukost osv. Idag då. Ska först till gubbängen och kolla på f97ornas match mot bele med mathilda. Eller jag är inte säker på att jag ska dit, beror på om det regnar eller inte, men jag tål ju vatten såååå jag drar nog dit. Sen möter jag bella, madde & vero i tallkrogen och drar oss in mot tc. Vero skulle köpa jeans eller nåt och sen rullar vi mot kungsan. The voice är planerna, och middag på donken eller nåt. Sen sover bella här, så det blir en najs dag tror jag.
Nej men nu ska jag ringa ishaaaaak och sen bestämma kläder för det här skit vädret. Dags att runda av här. Ciaooooo ♥

Heeeeeelt död i kroppen


omg snygg bild hahaha.
Kom nyss ut från duschen. Förlorade med 3-0, inte rättvist men aa skit samma. Som spelar fult som vanligt och får ca 6-7 gula kort, även fast de borde haft röda också haha. Några spelare skadade oså, tack så mycket. Regnade hela matchen också, precis som det gör nu. Hej hösten... Ska ta en glass som min mami köpte i glassbilen idag hihi, sen dö framför tvn. Man blir helt slut i benen efter en sån här fysisk match. Sen imorn blir det the voice med vero, bella & madde. Kommer träffa massa flera där också, som alltid, men jag tar sällskap med de dit iallafall. Så det ska bli riktigt najs! Sen sover bella & vero här också. Myyyyyys. Jalla dags att dra. Puss !

Ville bara att ni skulle veta att...

... JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU !
Kommer inte på nånting som är dåligt, förutom att det regnar. Men det är bara en skit sak liksom. Fotbollen går bra, inget bråk eller strul i familjen, skolan verkar skit bra & jag har träffat massa nya vänner som kommer göra de närmaste 3 åren helt galet bra :D Happymode bror !

Kär i kärleken

Älskar verkligen den här bilden. Minnen!
Vero har fan sommarlov & jag bloggar mer än henne, herregud va dåligt! Hej förresten! tänkte berätta lite om min dag. Tog tuben imorse som vanligt, mötte Ishak vid kärrtorp centrum. Mitt tåg kom dit typ 9:50 och vi började kl 10, hade helt glömt det. Så vi gick in på ica för han skulle köpa nåt. Såååå vi kom lite sent hehe men det va lugnt, våra mentorer är skit chill! Sen hade vi massa lekar osv, sen en timme lunch. Träffade sofia, yassie, sara, kasper och massa andra från gubbängen osv. Men umgicks med Ishak & hans kompis Force. skit skön kille verkligen. Sen hade vi nån tävling mellan alla klasserna. Jag gjorde några uppgifter och sen satt jag & force vid sofforna haha skit trötta. Sen slutade vi ca 15:40, jag va kvar ett tag med force. Tog sällskap med han & ishak hem. Kom innanför dörren för ca 10 min sen. Så hur har eran dag varit finisar?
Ska ta fram mina fotbollssaker och sen äta middag också. Samling 18:45 och matchstart kl 20:00 på enskede ip, mot norsborg haha. Det kommer bli riktigt tuff match i regnet, meeeen jag längtar hihi. PUSSSSS

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le

Så här snygg är jag idag! tights - gina | linne - JC | "stickad" tröja - gina | ringar - thailand/gina
Andra dagen i skolan då. Har fixat mig & tagit fram alla saker. Alla de andra klasserna börjar kl 9, men våra mentorer va snälla och gav oss en timme sovmorgon hihi. Men det betyder ju att jag inte kan åka med nån till skolan, damn. aja skit samma jag överlever. Möter iallafall Ishak vid kärrtorp centrum så jag kommer inte helt själv till skolan haha. De blir naaaajs. Ska bara säga hejdå till pappa och sen börja rulla mot tuben som går kl 9:35. Ni som fortfarande har sommarlov, passa på att njuta, för snart är ni också tillbaka i skolan! LOVE

/Emma Danielsson

Glömde skriva om min dag haha, eller glömde blogga överhuvudtaget. Spelar just nu fifa mot peyman, så ska bara uppdatera lite snabbt. Började ju skolan idag, va så jävla nervös haha. Hade panik eftersom att jag inte kände någon i min klass, helt sjukt. Men iallafall. Hade sällskap dit med fina sofia & hennes kompis gabbi. Det va skit tyst i klass rummet i början, tror alla va nervösa haha. Men sen blev det bättre. Min klass va rätt chill, förutom att vissa va väääääldigt blyga. Men det kanske blir bättre sen. Lärde iallafall känna Ishak bra, och några till killar. Så vi åt tillsammans & gick runt i kärrtorp på rasterna osv. Slutade runt kl 14. Tog sällskap med Ishak till tc, skulle möta vero där men hon va lite seg haha. Så han stannade och väntade med mig. Sen drog vi till ung08 hahaha omg jag skäms. Aa men iallafall så va vi där ett tag, träffade hans kompisar oså. Sen till donken och sen rörde vi oss mot tuben. De gick av vid skärmarbrink eller nåt och jag & vero åkte vidare till tallis. Hon följde med mig till min fys träning och sen tog vi sällskap hem. Nej men herregud va mycket jag skrev haha. Ska spela nu. Puuuuuss

Escape Me

Ser lite ut som en misslyckad fågel, som e för korkad för att kunna flyga? Och nej, jag springer inte så om ni tror det haha.
Min dag får ni i Emmas inlägg. Så känns onödigt att skriva. För tillfället gör jag inte ett piss. Måste börja vända tillbaka på dygnet. Har iof redan försökt i en vecka, misslyckats totalt. Kommer nog misslyckas nu med och bara sova typ 3 timmar innan skolan. Bra inställning Veronica! Hade tänkt ge er dagens outfit, men har haft 3 olika, så pallar inte lägga upp iaf. Over and Out

snabbish uppdate

Kom nyss hem från fys träningen. Ska hoppa in i duschen & sen berätta om min dag! Puss på er

Don't tell me that it's just bad luck

Hahaha varför så snygg när jag hoppar? Kolla in lårmusklerna på första bilden, bajsa på dig Zlatan, mina e större!
Emma har redan berättat om dagen. Va och lämnade in mitt matchställ o snacka lite med min tränare. Lägger av med fotbollen, nu vet ni läsare oxå. Yes. Sitter o kollar på El Clásico. Gillar varken Barca eller Real, men ändå kul att kolla. Men Chelsea är ändå vad som gäller.
Imorn ska jag dra mig till Kärrtorp vid 15 för att möta Emma, sen glo på hennes träning. Riktigt sugen på att köpa me donken eftersom dom har fys. Hihihi busigt. Over and Out

streeeeeesssssss

ååååå ni vet inte hur dåligt jag mår just nu. Madde ska tydligen inte gå i kärrtorp, för hon är reserv. Så jag kan inte åka med henne dit imorn. Och yassie svarar inte på fb eller mobilen. Vill inte komma dit själv första dagen haha. Sen måste jag välja vilka kläder jag ska ha osv. Eftersom att det är fotografering första dagen, hjärndöda människor.
Aja träffade iallafall vero, gick runt lite och pratade. Sen drog vi till ip och va med min bror & peyman nån timme. Sen spelade jag fotboll med peyman medans bästis pratade med sin tränare och emil åt haha. aja det va najs iallafall. Glömde helt bort att jag har skola imorn, så det va verkligen skönt. Behövde liksom bara ha kul, skratta och inte tänka så mycket. Får så mycket stress & panik när jag tänker på att lovet är slut. Och det ändå som kommer är dåliga saker typ, som tex hösten, vintern, tjocka kläder, kyla, snö, ingen fotboll ute, vinter fysen, plugg i mängder osv osv. Man kan göra listan väldigt lång. Jaja jag ska klara 2 dagar iallafall. Sen ska jag ha så jävla roligt med mina tjejer på the voice konserten på lördag. Bara njuuuuuta till 100%. Nu vet ni lite om mina åsikter & tankar haha. Kommer inte blogga mer ikväll, har för mycket att göra. Hörs imorn. Pusssss

chillar kanten i förorten


Favorit i repris bild.
Glömde säga godmorgon, så säger det nu, godmorgon hörrni! Har inte berättat nåt om min dag heller. Har inte så mycket planerat. Har fyllt i massa papper och sånt inför skolan. Hittat min klocka som jag letade efter förut. Gått en riktigt lång promenad med hunden. Kollat tv & checkat fb oså. Ska dra ut med bästis nu, promenad kanske, vi får se. Min bror har träning så kanske drar ner dit sen. Köper godis till ikväll kanske. Är ju sista dagen på sommarlovet så jaaaaa jag är värd nåt gott! aja vi får se hur det blir. Uppdaterar mer senare. Pussar
Juste det är ju el clasico ikväll. Kl 22:55 på tv4 sport. Tack alex! Kommer inte orka gå upp på imorgon sen, börjar ju kl 9:00 haha. jaja pass på första dagen i skolan helt enkelt!

-

Två snygga ringar från nån affär haha. Vet inte hur mycket de kostade heller. Nån hundring var kanske. Don't know. Men det va precis vad jag behövde. Så tack mamma! ♥

glad chey sådära

Taaaack pappa du är bäst! Ska ta lite bilder & sen visa er vad jag fick av min mami igår, gullig som hon är. Så kika in om ett tag igen finisar! LOVE

Blajrajraaj

Gamla bilder, e för lat för att ta nya.
Va som sagt inne i stan med Emma först, spela senare lite boll. Drog hem när Emmas träning började, mötte Eve och vi drog oss in till Kungsan. Va bara dåliga som uppträdde när vi kom, så vi strosa runt som 2 lodisar i stan ett tag. Åkte runt en massa, tänkte se bio men alla hade typ stängt haha. Cpbajs. Så runt 12 drog vi oss hem till mig och hade filmmys ist. Körde på gamla Disney filmer & Jurassic Park.
Idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska hitta på. Ville till Nacka me mamma, men hon ska iväg på nått me jobbet. Sova e iof ganska mysigt. Får se, kanske drar ut. Shiiiieeeet va långt jag skrivit. Typ. Avrundar o säger hejdå

omg omg panik stress

Min spotify premium har gått ut! Det är ju 17 augusti idag, alltså 6 månader sen jag fyllde år och fick mitt premium. Måste fixa de 6 sista månaderna som jag fick. Streeeeess. 10 timmar räcker absolut inte för mig haha... Ska bara fixa det snabbt & sen bloggar jag. Puss !

.

Kom precis ut från duschen. Sitter i min djurgårdströja & dricker min andra vitamin dricka för idag hihi goooott. Träningen gick skit dåligt idag. Kan bero på att jag bara åt glass, kinder maxi & drack vitamin dricka innan, orkade verkligen ingenting. Jaja man lär sig av sina misstag hehe. Drog ju till stan med bästis. Sen till ip där vi spelade lite boll med pey & dimman. Sen kom pj också. Trevligt trevligt. Ska checka lite tv nu, sen sova i bra tid. Fuck att skolan börjar på torsdag, annars skulle jag följ med vero & eve till invignings konserten. Aja inget deppmode nu. Puss på er!

Dagens fråga & svar


Bilden har inget med inlägget att göra haha. Thailand 2011.

Fick en fråga av en vän för några dagar sedan. Hon hade sett på bloggen att jag tränade mycket och så. Så hon frågade ungefär såhär: Kommer det bli svårt att fixa skolan & fotbollen nu när den drar igång tror du?
För det första så har jag alltid klarat av fotbollen & skolan samtidigt, men det blir såklart väldigt lite tid till kompisar och familj osv. Men samtidgt träffar man alltid kompisar i skolan, och laget är som min andra familj. Och det är det som gör att jag älskar att träna. Det är därför jag går/cyklar till ip 3 dagar i veckan. Plus 1-2 matcher varje helg. Om man inte trivs i sitt lag så är det ganska säkert att man slutar. Aja jag fortsätter iallafall så länge jag tycker det är kul och allting går ihop. Man hittar alltid luckor för vänner & andra saker.
Men om det skulle bli för mycket med träningar & fotboll så skulle jag ta skolan & plugget i första hand, eftersom att det kommer va viktigt senare i livet.

Blev lite ändrade planer. Drar till stan emd vero istället. Möter kanske p där inne och tar sällskap till ip, vi får se. Ska iallafall gå om 10 min, måste packa mina fotbolls saker osv.
Ha en bra dag! Love

Graaaaaaattis Peeeeey

14 år liksom stor kille haha. Hoppas du får en skit bra dag! massa kärlek till dig bebis

godmorgon snyggingar !

omg var är den där klockan? måste hitta den haha leta leta. Vaknade för cirkus en timme sen, måste börja gå upp tidigt nu när skolan börjar på torsdag. Trodde att jag skulle va skit taggad på gymnasiet, ny skola & miljö, nya vänner osv. Men det är jag verkligen inte haha, vill bara ha sommarlov för alltid. Jaja tillbaka till verkligheten helt enkelt.
Idag då. Har inte riktigt färdiga planer. Ska nog möta mitt lilla födelsedagsbarn i stan. Får se vad vi hittar på. I så fall blir det lite senare på dagen och så tar vi sällskap till ip från stan, eftersom att vi har träning samtidigt. Man ba bra tajming! aja nu ska jag tvätta mina smutisga speglar som pappa satte upp åt mig. Rooooligt. Uppdaterar snart igen. Pussisar !

Waaaaaaaanted


Bollträning på g

Jag & min fina vän iselin på fotbollsplanen nån gång i våras. Hej igen. Ska dra om ca 10 min. Kommer väl hem runt kl 21 eller senare, så det blir mer uppdate senare.
För er som vill anteckna lite onödig info: min kompis cyklade från bandhagen till eriksdalsbadet idag, det tog 40 min. Herregud hahaha han är helt hjärndöd.
Kärlek & respekt /emma

Jag vill ha en iphone, bara så ni vet.

Två skitbra ipod bilder som säger mycket om min dag. Men tja! Tänkte berätta lite om min dag liksom. Vaknade runt kl 11, gick en kort promenad med hunden. Sen bytte jag om och fixade lite hemma. Träffade bästis runt kl 13-14 kanske. Följde med henne och solade i gubbängen. Sen drog vi till konsum och köpte lite gott, sen vidare till ip, runt i enskede och sen till tallkrogen igen. Promenad helt enkelt. Aja det va ungefär min dag. Ska byta om nu och sen rulla mot ip. Träning som vanligt, helt taggaaaaad. Vi hörs senare helt enkelt. Kanske slänger in nånting precis innan jag går. Puss !
Justeeee jag berättade aldrig om min dag igår, glömde helt haha. Va iallafall linjedomare på min brors match hihi domaren sa attt jag va riktigt duktig. Tack så mycket! Och sen köpte jag nya hörlurar i globen, lägger in bild sen. Och så missade jag bussen så vi fick gå från ip till globen, för nån höll inte upp dörrarna...

ååååååååååå

Fina bilder aa bra kvalité på ipod kameran yeeees. Ja djurgården förlorade. Och ja jag är skit arg för de spelade sämst. Och ja toppen jag får inte gå ut. Och ja jag har skit ont i huvudet och jaaaa jag har fet jävla ångest inför skolan som börjar på torsdag och jag vill bara gå & dö just nu. Hejdå & godnatt

When you feel so tired but you can't sleep

Cha chaa bloggen! Veronica häääär. Asso, idag kommer jag typ hem. Ah asso, min mamma kör typ. Typ egen chafför lixoooom. Ah, så vi rika har de. Bli inte aviis lixom, sånt e liver bah. Mmmm, asso jag venne vad jag ska skriva. Men jag måste ju skriva nått, annars får jag inte pengar lixom. O jag måste ju ha pengar? Därför jag bloggar. Duuuuuuuh. Ah men nu ska jag gå o äta på ett jätte fint å dyrt place. Vi hörs gullegriiiisaaaar. Pusspusspuss!
Fyfan vad kult jag har ibland

I'm not a fucking princess - I'm the king

Lite snabbt tagna webbcam bilder. Blev svarta jeans & en vit body. Basic. Hej igen. Har precis duschat & satt på mig kläder. Ska fixa mig lite till min spotify och sen drar jag ner till ip för att kolla på match. Den börjar kl 14, så jag går väl 10 min innan eller nåt sånt. Sen drar jag till globen med min bror direkt efter, och kanske någon mer, så brukar det alltid bli. Aja sen blir det dif-örebro med mina bröder kl 19 ikväll, alltså fotboll för er som inte förstod det haha. Så det blir väl middag i stan eller nåt. Men nu ska jag fixa mig, pappa har satt upp mina speglar nu också hihi glad chey! Love

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le

God morgon hörrni! Vaknade för ca 30 min sen, känns som jag inte sovit nånting. Var ju som sagt med mina vänner från rotebro igår, riktigt najs som vanligt. Åkte och seglade ett tag först, tänkte bada också meeeen jag orkade inte haha. Sen drog vi hem och åt, grillat sådära & sen god efterrätt. Sen drog vi ut, ner till ip ett tag, runt i typ hela enskede. Visste tillslut inte var vi va, så vi frågade nån gubbe om vägen haha. Kom iallafall hem tillslut. Hann kolla på alla twilight filmer också, grymt! Jaja de drog hem runt kl 1-2 nångång, sen somnade jag vid 3-4.
Idag då. Skulle egentligen träffa jennu, men det blev lite ändrat eftersom att jag ska kolla på min brors match idag. Eller jag går egentligen inte dit för hans skull, men aa skit samma. Träffar henne någon annan dag den här veckan. Sen kommer ju bästis hem idag också. Plus att jag måste till globen också, ska köpa nya hörlurar. Aja nu vet ni ungefär hur min dag kommer se ut. Vi hörs senare helt enkelt. Pusssss

andnöd


Att göra innan skolan

Bli brun (stoooort måste)
Chilla gaaaalet mycke, göra precis vad jag vill
Träffa de jag ännu inte träffat på lovet
Komma i form (hejdå tjåciz sommar mage, -lår osv)
Komma hem från landen (stryks imorn)
Grönan besök #2 (måste använda spökhus biljetten. NÅN MODIG SOM VILL GÅ?)
Fixa fram cash till diverse saker
Sen en massa mer som just nu inte finns i huvet, eller inte lämpas för bloggen. Höhöhöhöhö eller?

Visste ni att...



... jag brukar glömma min mobil i kylskåpet. Hahaha. Folk tror inte på mig när jag berättar det, men det är faktiskt sant. Believe me or not. Ska hämta något i kylskåpet och har mobil i handen, lägger den på nån hylla där inne och sen glömmer jag den. Kanske är därför min touch inte funkar? Skrattar åt mig själv hahaha.

Sanna mina ord, det här är mitt liv.

Bild tagen för några minuter sen, sliten chey. Godmorgon hörrni! Sovit gott? det har iallafall jag, va helt död efter matchen igår. Men höll mig ändå vaken till runt kl 1, pratade med mina fina bebis i telefon, han får mig alltid på bra humör. Sen somnade jag & vaknade runt 11:30. Mina vänner från rotebro kommer snart hit, eller om nån timme. Så jag ska fixa mig lite och plocka bort alla fotbollssaker som slängdes på golvet igår kväll. Dags att sätta på spotify och x:a facebook & blogg.se. Hörs senare pussisar !

happymode

Oldie på mig & min bästavän. Har egentligen inget med inlägget att göra haha men jaja. Ni skulle bara veta hur glad jag är just nu! Vann med 6-2 & spelade sjukt jävla bra. Det känns i benen att man spelat 90 min, men det är bara skönt helt ärligt. Meeeen samtidigt är jag besviken på min bror. Jag åkte med till nån helvetes stad som heter karlstad för att kolla på hans cup. Stod ute i regn & kyla och kollade på alla hans matcher, de förlorade 6 av 7. Sen kan han inte ens komma på min match idag. Som var på ip, alltså 5 min hemifrån. Plus att det va sol & ganska varmt. Jävla svikare asso ska aldrig mer se hans jävla matcher. Dagens åsna

I'm falling in love with your favorite song

Tjenixen era smurfar! Vart o badat idag, första dan med bra väder. Var iaf asnice att få plaska i vattnet.
Blir kvar här tills söndag tror jag. Om vädret fortsätter vara bra så e det helt okej för mig. Skönt att slippa en massa idioter osv. Saknar självklart en massa oxå. Nu ska jag, facebook'a lite, sen nånting mer. Har sånt jävla dåligt minne. Kommer iaf upp ett till inlägg senare. Tror jag. You'll see later. Nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa Coldplay och leka viktig i chatten. Adíos

lalalalaalalalaaaa

Jaaaaaa jag är skit taggad, nästan övertaggad haha. Åt lite mat & tog lite tabletter, så jag mår toppen nu. Har trixat lite med bollen i rummet, underbart. Ska fixa de sista grejerna medan jag fortsätter att lyssna på tagg-listan på spotify. Helt hypad just nu, galet mannen. Nej men nu måste jag runda av. Ha en toppen kväll alla fina människor! Kärlek & respekt

Sometimes I wish I was a boy ...

ååååååh min mage är så jävla svullen & har grovaste mensvärken. Ser ut som jag är gravid, helt ärligt. Nej måste ta massa tabletter och lägga mig framför tvn ett tag. Annars kommer jag aldrig orka spela matchen ikväll. Vi hörs kanske senare ikväll, eller imorgon iallafall.

Nu kommer vissa tjejer sitta där bakom skärmen och ba "någon vill ha uppmärksamhet omg asso lägger upp bild på sin mage och ba nananananaaaa". Like I caaaaare. Det är inte så att man viker ut sig i sin blogg hahaha. Och även om jag skulle göra det så är det fortfarande min blogg såååå puss på er alla hatare & älskare! aa älskare, tolka ordet som ni själva vill haha kärleeeeek ♥

Dagens låååååt / e

Länge sen jag la upp en dagens låt, så ni får en ny. En av Beyoncés senaste låtar. Älskar den, speciellt texten! Som jag brukar säga; lyssna och njuuuuuut. Puss på er !

Did you except me to cry? You don't deserve my tears. I guess that's why they ain't there.
Bet it sucks to be you right know. Thank god I found the good in goodbuy.

Tuuuuuuuuung känsla !

Är så jävla taggad på livet just nu! Även fast jag börjar skolan nästa vecka, helt sjukt hur fort lovet har gått. Aja ska bara njuuuuta nu. Har precis fixat klart i mitt rum, dammsugit, bäddat om & plockat undan osv. Min soffa va kaos, bokstavligen. Visst brukar det ligga lite onödiga saker där, men nu hade det gått lite över gränsen haha. Ska sätta upp speglar på väggen och fixa lite småsaker. Sen ska jag tagga till första serie matchen efter sommaruppehållet. Damn va jag är glad just nu. Rubriken säger allt.
Alltså avspark kl 20 på enskede ip. Vi ses där vaaaaa? Puss !

Filmer sådäraaaaa

De här filmerna såg jag idag. Super 8 var kanske mer en barnfilm enligt mig, inte min typ av film iallafall. Monster och massa övernaturliga saker osv, inte riktigt på sånt humör idag haha. Men remember me va verkligen sjukt bra, rekommenderar verkligen!
Ska krypa ner i sängen och somna till min spotifylista, myyyyys. Hörs mer imorn. Sovgott hörrni!

I'm gonna dance with somebody

Posar lite i mina nice-ass byxor.
Aloha läsare och ni som bara kollar bilderna! Ska strax äta men smyger in med ett litet inlägg. Va för en timme sen ute på en prommenad med bror. Snackade om allt mellan himmel och jord. Ganska skönt att få prata av sig med honom. Även om han har lite svårt att lyssna ibland.
Men nu ska jag käka lite, hörs kanske senare!

Nu ska jag:

ringa en kompis som nyss smsade
gå på toa
byta profilbild på fb
försöka hitta tv-kontrollen haha
krypa ner i sängen bredvid hunden & kolla film
Nu vet ni vart ni har mig. Puss på rumpan folket ♥

hey hoe lets go

Bild från ipodeeeeen för nån vecka sen. Min bror är påväg hem från sin träning, ska möta honom på vägen och sen drar vi & calle ner till centrum för att fixa mat. Mamma & pappa drog nyss så det blir pizza, orkar inte laga nånting haha. Ska bara sätta på mig nån tröja och sen rulla. Måste leta fram pengar också, eller något kort. Aja vi hörs väl senare. Pussssss

Today I dont feel like doing anything, I just wanna lay in my bed.

Två bilder från ipoden, ååååh skulle kunna springa runt hela sthlm för att få ett stort paket kinder maxi just nu! Hej förresten! Sitter i sängen och har precis kollat klart en film, ska sätta på en till snart. Har galen mensvärk så jag orkar verkligen inte göra något idag. Va en snabbis i stan för att fixa lite saker med min bror, men sen drog vi hem direkt för jag va skit trött. Somnade på tuben hem haha. Skulle egentligen träffa en kompis idag, men som sagt så orkar jag inte. Vi får helt enkelt ta det en annan dag gubben. Jaja intressant inlägg. Ska ringa mamma och be henne köpa hem något gott hihi. Talk to u later. LOVE

Men chaaaaa

Usch, blir ledsen över hur fula kläderna ser ut. Mobilkameran ger den ingen som helst rättvisa! Iaf de jag köpte igår.
Är som sagt på landet. Har lyckats få igång ett fungerande internet. Dock kommer jag nog bara sätta på datan på kvällarna. Vill göra annat när jag e här. Som att sola. E lika vit som för 6 månader sedan. Att det regnar gör inte saken bättre. Meeeen vi bor ju i Sverige. Vad ska man göra? Film nu, ciao!

.


Bilder tagna för 1 minut sen, riktigt bra ljus haha. Hola amigos! Sitter just nu i sängen med min blond & smart t-shirt på mig. Ska sätta på en film nu och sen sova, om jag inte somnar under filmen haha. Drar till stan imorn en snabbis, sen blir det fotboll & egen träning. Nu vet ni iallafall att jag lever, bloggar mer imorn alltså. Puss hej


Vänner med förmåner


Såg denna film för några timmar sedan, medan det ösregnade, åskade & blixtrade. Mysigt faktiskt. Riktigt rolig komedi som jag verkligen rekommenderar till alla. Egentligen en vanlig romantisk komedi, men ändå värd att se. Standard helt enkelt. Skulle kollat några andra filmer också, men mitt internet funkade inte när det åskade som mest. Så det blir antagligen filmkväll efter träningen idag. Juste jag måste byta om osv, samling kl 18. Jalla streeeess. Puss !


If I never answer on your text messages and phonecalls, then I'm not interested idiot.


Bild från någon gång i vintras x3. Hade träning igår som ni vet, riktigt bra spel & högt tempo. Det gillar vi! Hann prata lite med en kompis efter också, som hade träning samtidigt, så det va bra. Tog sällskap hem med alex, calle & lillebror. Sen satt jag hela kvällen och ritade en mall till min brors longboard, eftersom att han ska måla/spreja om den haha. Blev klar runt kl 12 och somnade direkt. Hej förresten! Riktigt seg dag, har inte några planer alls. Skulle egentligen till stan med min bror, men det blev ändrat. Ska nog bra ut & springa eller ta med min bollen till ip, bara leka lite oså. Har fys ikväll också, bara ett 1-timmas pass så det blir chill. Neeeej men nu rundar jag av och hoppas ni får en bra dag! Puss finisar 


Life's a game and we need to play it correct.



Bild tagen för nån minut sen. Hej ni! Allt bra med er? hope so. Va med vero en sväng i stan, som hon redan skrivit. Fick med mig en snygg tröja hem, visar bild senare. Fanns massor som jag ville köpa, men det känns onödigt att köpa sommarkläder nu när sommar snart är slut... Jaja ska iallafall ta vara på den sista veckan på lovet! Börjar ju nästa torsdag. Panik ångest förväntan osv. Ska chilla lite framför tvn nu. Sen blir det träning på ip som vanligt. Älskar verkligen fotboll just nu, även fast laget är kaos. Meeeeen skit samma, spelar & tränar för min egen skull egentligen. Rundar av här eftersom jag inte har nåt intressant att skriva. Puss !   


jalla jalla

Ska till landet snart. Jag har inte fixat tidsinställda inlägg. Suck on that. Kommer kanske ha tillgång till internet nån timme där ändå, så sak samma.
Var iaf i stan med Emma. Som den vädergud jag är förutspådde jag asnice väder. När vi är där börjar det spöregna.. Så där va vi i shorts o linne. Asnice!
Fick iaf med mig 3 nödvändigheter. Som kanske inte va de nödvändigaste, men dom va snygga. Så jag e nöjd. Självklart e jag för lat för att fota dem, men dem finns inte på hemsidan. Så jag måste nog fota dem ändå.. Bajs. Gör de senare. Nu ska jag packa, hejdå.

dagens lilla köp

Orkade inte släpa fram kameran o ta kort på en liten Body Scrub.
Tack du som gjorde min data för camen!
Köpt för 20:- på In&Finn tror jag de hette. Sak samma. Billig o luktar gooott!

wiiiiiiiie

Andra bilden kan man inte annat än älska. Jag e en sån skönhet mihihhihi :3
Hej bloggen! Emma tror hon e c00l som inte orkar blogga. Haha, hon tror för mycket. Ska ge henne en höger imorn. KABOOM! Jag ska möta henne 10, wiiiiiiiie. Jag va faktiskt uppe 11:20 idag. Bästa hittills på lovet om man inte räknar med när jag gått o lagt mig nån timme innan det. Med bästa menar jag inte roligast, utan öööhm... jag venne. Glöm att jag ens skrev de. Orkar ej radera. Prutt.
Min lillebror tycker jag sjunger förjävligt. Men jag e jefla kul att åka bil med. När jag inte somnar. Lite disco sådääär, standard. Hihihihihi ← låter fult. Emma skrattar så, hon e mobbad. Fast jag älskar henne ändå. Mest för hennes mamma betalar mig för att göra de. Bra extra knäck u know. Over and Out!

orkar ej blogga

Har ingen lust just nu. Mycket att tänka på osv. Inte så att jag kommer ta bloggpaus eller så, men jag orkar inte blogga idag iallafall. Har mycket att göra också så jag har inte riktigt tid. Vi hörs en annan dag helt enkelt. Puss hej


cpbajs


Börjar inlägget med ett förlåt till alla jag bad bajsa igår. Ehehe
Hade skrivit veckans bästa inlägg. Sen fick vi strömavbrott. Cpbajs. Tänker inte skriva om inlägget. Ville bara säga det. Så att ni kanske blir lita sura på mitt internet osv. Hihihihi

Visste ni...

bild från google
... Att jag tycker de e sjukt snyggt med killar som har piercing? Iaf tunga, ögonbryn eller bröstet. Kanske e bara jag som tkr de e asnice? Självklart passar inte alla i det. Men hiss till er som gör det!

Today's song


Damn he's wonderful

Tjoooheeej! Gårkvällen va nice, vaknade dock med massa streck på mig idag. Hade en bror som sprang runt me massa pennor o rita på mig. Fiiiint! Skulle åkt till Nacka osv, men såg regnet nångång i morse, drog täcket över huvet o somnade om. Gick upp för 20min sen, ska försöka städa upp lite i rummet. Jag e kaozbarn tror jag. Tror Emma kommer hem idag, ingen koll. Jag e en sån underbar vän.

Visste ni att ...



... jag har halv tandställning på nedre tänderna. Ganska cooooolt va? ;) Inte så bra bild haha, men ett av fästena syns iallafall. Fick den inte för att mina tänder var snea, utan för att kunna "dra upp" en tand som inte växer, komplicerat haha orkar ej gå in på detaljer. Det är nästan ingen som har sett den, för man ser det inte när jag pratar och så. Bara om jag kanske skulle öppna munnen skit mycket haha. Har iallafall haft den i ca 1 år eller något sånt, kommer inte riktigt ihåg. Den känns knappt & jag tänker inte på den. Men när de har spännt den så har mina tänder blivit snea, är skit arg på min efterblivna tandläkare. Hade raka tänder innan, och nu är det mellanrum mellan vissa tänder och några är snea. Hoppas de fixar det sen, annars kommer jag stämma de -.-

Aja är ju i karlstad, så kan inte direkt berätta om min dag osv. Men är antagligen och kollar på någon match, badar eller gymmar. Something like that. Loooove


I don't wanna live that life

Eftersom min mobil kaozat som en galning gjorde jag planer. Ska ha filmkväll med bror ist. Känns helt okej att ha de ändå. Vi bråkar som galningar så e en asnice dag idag. Inte bråkat nått typ. Bara skrattat. Saknat våra roliga dagar. Så ska bli mys att se på film med han o bara snacka. Han börjar btw bli längre än jag. Panik? Jag e 177, o han är 172. Inte långt kvar. Cpbajs!

cpbajskissapådig

Damp för mobilen cpat hela dagen. Tror den funkar nu. Vadkvällen har att erbjuda vet jag inte. We'll see!
Dålig bloggning, jag vet. Men jag pallante sitta o blogga hela dagarna. Gör annat. Deal with it. Nu ska jag försöka lugnt o sansat se om mobilen funkar. Haidoo

Visste ni att ...



... jag har en öppen spis, eller vad man nu säger, i mitt rum. Verkligen ovanligt haha, känner ingen som har det i sitt sovrum. Men jag eldar inte eller något sånt i den, har mitt sminkbord med smycken och sånt där. Vi har en till öppen spis i vardagsrummet också, som vi eldar i på vintern osv. Skit mysigt faktiskt! Som ni kanske ser på bilden så är en av mina väggar gjort av vitmålat tegel. Konstigt men sant. Lite annorlunda rum kanske, men jag älskar det, för det är så stort & skönt hihi :D 


All I have is you

Hola amigos! har inte haft bästa dagen. Huvudvärk hela dagen. Onice. Så ska bara va hemma o chilla. Rehaba lite you know. Skulle dragit upp tidigt imorn för att va i stallet. Men blev ändrat. Jaja, hade man mått bättre hade man inte suttit här. Blööööö. Jaja, no deppmode. Vi hörs kaaaanske senare. Ciao

checkar tv liksom ba chill


Yeeeees rubriken stämmer. Chillar på rummet och kollar på tv bara. Åt precis middag på hotellet, så är skit mätt haha, men maten va såååå god. Kollar på so you think you can dance. De är så sjukt jävla grymma! Skulle verkligen vilja kunna dansa sådär. Meeeen ville bara berätta att han på bilden ovanför heter José och va med i programmet för några säsognger sen. Blev helt kär i honom haha skit gullig & grymt bra dansare. Men nu är reklamen slut, time to go. Loooove


Hooooola

Lite bloggning direkt från hotellet. Skit najs rum, pool, gratis internet, restaurang, spa, gym osv. I love it! Ska ner och träna ikväll efter maten, och sen ta en snabbis i bastun eller solariumet. Sköööönt. Killarna har iallafall gått vidare till a-slutspel. Grattis! Sen ska jag kolla på en av jonnas matcher imorn också, länge sen jag såg henne. Nej men nu ska jag dra, orkar inte sitta vid datorn. Hörs senare. Puss !

Har tyvärr inga bilder på pappas dator, men ni överlever.


Tidsinställt inläggish


Nääääär kommer vampire diaries säsong 3 till sverige? Någon som vet? Älskar serien verkligen. Om ni inte sett den så finns alla avsnitt från säsong 1 & 2 på http://tubeplus.me. Bra sida att kolla filmer & serier på, lite tips sådära. Puss !  


Dagens låååååt


And all of my friends don't give a fuck

Halajaaa! Sitter o pendlar mellan fb, msn o film. Funkar helt ok. Ögonen vill iof bara stängas. Dom e trötta men huvet e hype. Nästan. Nemen e ganska trött tror jag, men har ingen lust att sova.. Stackars mig. Fast näääää!
Ska köra minst eeeeetttt till inlägg. Haha, att göra ett intressant inlägg misslyckades jag totalt med. Yäääää.

Dancing in the dark

Kom hem från stallet för kanske 45min sen. Sak samma. Ska upp tidigt till stallet imorn, så jag hinner me allt.
Va där i 30min idag, buuuuuu.
Har inget vettigt att säga just nu. Tyvärr. Men kommer ev med ett till innan jag somnar. Ska försöka göra ett mer intressant inlägg. Eller? Who knooooows. Over and out

Tidsinställt - hiss & diss lista



HISS:
Fotboll/träning:
hissar fotbollen & framför allt att träna. Så skön känsla efter att man tränat eller när man rör bollen. ååååh just nu älskar jag min sport.
Vädret: vädret just nu är riktigt bra, love it. Hoppas det fortsätter så resten av lovet!
Karlstad/slippa sthlm: Skönt att åka iväg och slippa sthlm ett tag. Känns helt dött här just nu när folk åker bort, najs att komma iväg några dagar. Klar hiss!
Min booooll: min vm boll som pappa köpte till mig för flera år sedan. Har inte använt den speciellt mycket, men den är galet bra. Älskar den av hela mitt hjärta haha. Och ja det är en äkta, inte nån fake boll från stadium som kostar 99 :-
Mikael södergren: min yngsta storebror. Helt klart värd en hiss. Han ställer alltid upp för mig och finns i alla lägen, oavsett vad. Älskar honom



DISS:
Att sommarlovet snart är slut: omg jag får typ panik & ångest samtidigt. Har bara ca 2 veckor kvar av lovet, eftersom att jag börjar den 18 augusti... Vill verkligen inte att sommarlovet ska ta slut.
Sololja: faaaan va sämst det är haha. Har använt hawaiian tropic nånting olja i flera dagar, men jag blir inte brunare för det. Den är bara kladdig och jobbig haha, ska inte använda den mer. Fet diss.
Att mitt hål växt ihåg: alltså mitt hål i öret, det tredje eller vad man säger. Nu när jag har börjat använda örhängen igen så har det växt igen, jävla bajs... Funderar på att ta hål igen, men jag har typ inga pengar haha. Damn.
Killar: Helst seriöst så dissar jag killarna i det här landet. Okej inte alla, men de som är så jävla omogna. Pass & x på er. Och chicks before dicks!

Tidsinställt inlägg som sagt. Är nog inte karlstad just nu, om det inte hänt nånting. Hörs senare i något annat tidsinställt inlägg. Kärlek & respekt /emma


I'm ridin solo


Bild från skolavslutningen i år, helt sliten haha. Hej på er! Har ni det bra i sthlm? Eller var ni nu är haha. Sitter nog i bilen nu, eller så har jag kommit fram till hotellet. Tänkte bara berätta att det kommer tidsinställda inlägg varje dag, kanske flera om dagen om jag orkar blogga. Sen kanske det finns internet på hotellet, och då kommer det fler inlägg. Annars får ni nöja er med vero så länge. Puss på rumpan ♥


Skärpning veronica, skärpning

Pics från inatt, eller imorse. Minns inte. Godmorgon! Sovit skit dåligt om nån vill veta. Somnade vid 06.30 (skärpning vero) o efter det har jag vaknat till o från en jävla massa. Så nu e man en jävla zombie med huvudvärk. Blööööö. Jaja, ska tvätta bort sminken jag somnade med o sen ska man åka till mormor o morfar. Sen stallet. Vi hörs senare, latero

Emmssssss



God morgon hörrni! Har fixat mig & ätit lite frukost. Ska snart sätta mig i bilen för att rulla mot karlstad. Tänkte bara berätta att jag lever och slänga in lite bilder från just nu. Riktigt snygg som vanligt! Har bara tränat ordentligt i 3 dagar, men känner redan att mina muskler börjar komma tillbaka, riktig king kong! Nej men nu ropar pappa, dags att tagga. Vi hörs om några dagar. Take care. Kisses ♥ 


now drop it down low

Ska ta o sätta på en film. Har skit tråk. E inte ett dugg trött. Fyfan för de. Fixa naglarna kan jag ju göra. Fan va lame de låter. The boring side of life. Deppmode on. Naaah skoja bara. Ska hitta nån att terra som kan hålla mig sysslesatt. Synd för dig som blir utvald. Fuck off alla tråkiga. Hejdå :))))

jag hatar min mobil, fkn efterbliven, tjohej

Hej på er! Kom hem från stallet för ett tag sen. Skulle fotat lite, men blev att ta en prommis med hagkompisen ist. Funka det me. Efteråt fick man hjälp att göra rent han. Två små söta cheyer som ville fixa han åt mig. Skit snällt haha! Behövde inte göra mer än visa hur man gjorde vissa saker, hålla i han när han blev jobbis osv. Asnice fan!
Ska käka snart, hörs nog senare ikv. Pusshej

vädret är gaaaaaaalet bra idag !


Favorit i repris haha.
Seeeeeeeeg dag asso. Har gjort skit mycket saker, men har massa skit kvar. En hel lista liksom. Dammsuga, städa, gå ut med hunden, packa, vika & lägga kläder i garderoben, handla glaaaass hihi. Sen vet jag inte riktigt. Ser iallafall fram emot träningen, men den börjar inte förrän typ kl 19..... ååååh skjut mig. Hej förresten. Och godmorgon typ. Åker till karlstad imorn för att checka min brors cup, ska bo på hotell hihihi yeeees. De har pool, spa, gym, restaurang osv. Är helt glaaaad. Ska träna & bada varje dag, sen shoppa & fika med min mami och sen kolla lite matcher emellan. Det blir fyra chill dagar, kommer hem på söndag tror jag. Meeeen det blir mer bloggning innan jag åker, och lite tidsinställda när jag är borta. Puss så länge !


Where were you while we were getting high?

Tja! Det här är Weronika ( aka Veronica ). Hon är cp. Inte riktigt normal. Hon ville vara med i bloggen. nu är hon det. Nu ska hon hämta pizza. Sen äta pizzan. Hejdå.

pass

Dags att rulla mot ip, träning som vanligt. Snackade med min tränare/lagledare så att vi kör lite kondition innan den riktiga träningen, det behövs! Ska bara plocka ihop mina saker & byta om lite snabbt, samling kl 18:30. Sen tar jag sällskap hem med madde som igår, trevligt trevligt. Lite kort om min dag också. Träffade bästis, fikade, tog en promenad till bea & fixade en grej. Sen runt i enskede, till parken, sen till centrum & köpte glass & sen sa vi hejdå vid parken. Gick och mötte Pey vid skogen, han skulle hem till calle så vi tog sällskap. Åt äcklig middag och sov framför tvn ett tag haha helt hyped nu iallafall. Time to go. Ciao !  


du e så flyyyy

Ska strax sätta mig i bilen och möta älsklingen. Asnice att ha han hela veckan. Ta igen tappad tid. Låter fan som jag snackar om min pojkvän.
Haft mysig förmiddag med Emma. Testade nya fiket i centrum, riktigt nice ställe faktiskt! Sen gick vi bara runt som 2 lodisar och löste livets stora gåtor.
Ska dra på mig ridbyxorna nu, hejdåååå

ojoj mega problem här i riksdagen

Bilder från igår, tänker ej ta nya på några timmar.
Problem i riksdagen fan. Ser ut om ett monster. Vafan gjorde jag inatt?! Ser ut som jag festat 3 dagar i sträck utan sömn, utan dusch, utan sol, ja utan ett skit! Förjävligt. Jaja, ska iaf träffa Emma, fika o sen ta en prommis ner mot ica/konsum. som hon skrev. Ska sen dra mig till stallet. Känns skönt att va där igen, saknat de ganska så mycket. Fast omedvetet typ. Sak samma haha, ni vet hur min dag ser ut o har nog en bild hur jag ser ut oxå. Uschhhh! Heido

You and me together, stars forever.



Fyra snygga bilder på mig, tagna för 1 minut sen. Hej igen hörrni! Har precis ätit lite. Ska möta vero runt kl 14, vi sätter oss nog nere på det nya cafét eftersom att ingen av oss har varit där. Så det blir mys. Sen ska jag ner till konsum eller bea och köpa lite saker också. Så det blir kanske en promenad eller något liknande efter. Jaja vi får se. Ska iallafall vara hemma runt kl 17 för att äta & byta om osv innan träningen.

Justeeeee min tränare har slutat, helvetes jävla bajs skit...... Kul att höra det precis innan första träningen. Ska fan skjuta hela jävla enskede styrelsen, på riktigt. Vi ska kallas u-trupp och har knappt några spelare, ingen tränare, knappt några matcher, inga cuper & tränar oftast med 2-3 år yngre. Herregud min 1 åriga kusin skulle kunna styra den där klubben bättre. åååååh x på det   


be yourself


Lite fulsnygg bild från thailaaaaand, saknar det galet mycket. Men godmorgon världen! Vaknade för flera timmar sen, men ändå. Ska träffa bästis ett tag nu på dagen, tror jag ska köpa en glass eller nåt hihi. Är värd det efter att ha städat och fixat här hemma på morgonen. Ska gå upp till köket och fixa lite frukost/lunch och sätta mig ute. Vädret är galet bra idag, det gillar vi! Nej men det här inlägget kändes lite meningslöst. Vi hörs senare helt enkelt. Puss


Ikke en dame du blir lei av i første omgang

Ahmen tjenixen! Sitter o kollar på avsnitt från This is England '86. Fortsättningsserie på This is England. Jaja, ville mest visa att jag levet. Dog inte i stallet eller nått. Ska träffa bästis imorn och sen stallet igen. Har älsklingen några dagar, vet ej hur många. Jaja, nu ska jag fortstta med annat. Kisses

oooooooommmmmmmmmmggggggggg



Kolla. Eller lyssna. Eller nej läs haha. Vi startade bloggen den 16 maj, och nu är det 1 augusti. Alltså har vi haft bloggen i cirkus 2,5 månad, om jag räknar rätt haha. Hade ju ändå MVG i matte :D men skit samma haha ville bara skryta lite. Fram till saken. Vi har haft bloggen under ganska kort tid, och ändå har vi redan gjort över 400 inlägg. Riktigt bra jobbat om jag får säga det själv !

Förresten så kom jag hem från träningen för nån timme sen. Har bara duschat oså. Ska lägga mig framför tvn & checka en film nu. Sen blir det sängen tidigt. Älskar att vara trött efter en träning, tung känsla. Nej men nu ska jag runda av. Ha en bra kväll hörrni, så hörs vi mer imorn ♥


Är ej sådär smal i verkligheten, webbcam ni vet.



Två cp bilder tagna med camen nyss haha. Mitt ansikte fastnade inte på bild idag, men min viga kropp gjorde det iallafall, och min snygga djurgårdsflagga! Nej nu ska jag ta fram cykeln, fylla på vattenflaskan & hämta min flippflopp. Sen rullar jag ner till ip för träning, kommer bli hur bra som helst. Har faktiskt saknat Sasa lite haha. Sen tar jag nog sällskap hem med madde, mys. Hörs ikväll eller imorn. Puss på rumpan ♥


don't you know how sweet and wonderful life can be?

bilder fårn igår breee.
Cha chaa bloggen! Allt bra? Själv är jag helt cp. Gick o la mig vid 6, ja men braa jobbat! Gick upp vid 10 för att jag skulle till stallet. Men vad gör jag? Jo jag går upp, stänger av larmet, går runt i lägenheten innan jag går o lägger mig igen för jag kom på att jag ville drömma min dröm igen. Jag är fan cp. Så gick upp nu. Fick jag drömma den fina drömmen igen? NEJ. Helt onödigt. Jaja, ska iaf till stallet om ett tag. Mamma e skit sur för jag gick upp nu. Bra jobbat Vero!

lalalalalalalaaaaaaaa


Två bilder från igår förmiddag. Hallå där kött & blåbär! Ska snart leta fram mina fotbollskläder, har inte tränat i de på hela lovat, bara haft sport bh & shorts, bra info. Men iallafall, måste hitta de innan min träning. Men den börjat ändå kl 19 så jag har låååång tid på mig. Ska nog sova lite innan också haha är skit trött. Nej men nu orkar jag ej med datorn längre, stänger av den nu. Puss hejdå


filmtips x5 // E

Kör på en likadan som vero, filmtips! Fem av alla filmer som jag sett de senaste 2 veckorna.
 


Trodde inte att den här skulle vara speciellt bra, eftersom att det va mina kill kompisar som valde den. Trodde det skulle vara mer en "killfilm". Men den va faktiskt riktigt bra. Både action & komedi. 8/10 poäng



En ganska ny film, som fortfarande går på bio. Såg den dock hos en kompis på datorn, så det va inte bästa kvaliten, men skit samma. Riktigt rolig komedi som jag rekommenderar till alla. Barn, vuxna, tonåringar, tjejer, killar osvosv. 9/10 poäng



Jaaaa vad ska jag säga? Sista harry potter filmen. Helt jävla cp grym film. Bästa av HP filmerna enligt mig. Om ni inte sett den, gå och se den nu direkt, helt klart värt det! 10/10 poäng



Madagaskar 2, inte direkt ny film kanske, men jag hade inte sett den innan. Såg den med mina koreanska killar Isak & Anton, de fick välja film haha. Men den va faktiskt riktigt rolig! 7/10 poäng



Såg PA 2 först, för några månader sen. Tyckte den va läskig & äcklig, men min kompis sa att ettan va värre, så jag va bara tvungen att se den! Och han hade rätt, 1an va mycket bättre/läskigare/värre än den 2an. Klart värd att se på kvällen. Men sov inte själv sen haha. 9/10 poäng


If you dont live for something, you'll die for nothing


Bild från i våras, jag & aleks. Saknar. Hej förresten! Dålig uppdatering från mig de senaste dagarna. Men det är ju sommarlov och vädret har varit bra, så jag har prioriterat andra saker helt enkelt. Varit i stan med min lillebror, fikat med mamma, träffat min storebror, solat lite och så. Igår blev det fotboll med lillebror, bästis, pey, pj, alex, david, calle, marcus och kanske nån till haha kommer inte ihåg. Vann över marcus på straffar också, jag är så bäääääst. Skit kul iallafall, drog hem runt 22 tiden och satte på en film. Somnade tidigt och vaknade tidigt, skit skönt faktiskt. Träning idag med laget, ska bli najs att träffa alla igen, längtar. Har inget speciellt att skriva, så vi hörs senare. Pusssss


Film tips!

Die Welle - En riktigt bra film. På tyska dock. Den är inte tråkig nån gång, även om den inte är komisk. Riktigt bra tips!
Into the Wild - Även den här riktigt bra! Lite lång tråkig på vissa ställen. Men ändå bra. Får en att ändra lite syn på saker.
This is England - Venne riktigt vad jag ska säga om den. Som jag sagt om de andra kanske? Skit bra. Helt klart ett måste att se!

RSS 2.0