gameday

Snabb uppdate bara. Ska åka ner till ip om en kvart. Matchstart kl 20:00. Taaaaagg. Min fredag va riktigt chill faktiskt, 3 lektioner, en håltimme & lunch. Men den slutade inte lika bra tyvärr. Inga detaljer i bloggen. Har lite planer för imorgon som ni får höra mer om senare.
Puss så länge ♥  /E

Heeelg

Fastnar verkligen inte på bild idag, men vem bryr sig!? De e heeeelg!
Ska snabbt byta om och dra till stallet. Blev ingen kort köpt idag, blir i helgen ist. Bajs. Bättre sent än aldrig, right? Efter stallet ska jag dra mig mot odenplan, möta upp Hanna och ev Olivia. Därefter dra ända bort till landet. Även kallat Lidingö. Helt ute i bushen fan. Ogillar verkligen lidingöbanan. Förjävlig gammal sak som borde bytas ut till nått som inte låten som att de ska gå sönder var annan sekund! Usch fy o blä på det. Hörs kanske senare

honestly, what will become of me?

Hej, tjena, chaa, bajs. Orkar inte ta upp min dag. Men den var nice! Kan dock med glädje prata om min kommande fredag. Imorn alltså! Börjar 09:40 slutar 12:10 Helt okej enligt mig. Ska in till stan med Hanna direkt efter, sen möta upp Chama som slutar senare och köpa gym kort. Nu ska magen boooort! Weeehåååå. O tänkt inte ens tanken "hon behöver inte träna". Jag behöver träna, jag e van att träna, de e skönt att träna, jag mår bra av att träna! Pluuuus ni ser inte min kropp varje dag utan kläder, så ni ser inga förändringar. Höhöhö, fett aggresiv jag är... Ni får ta mig med en nypa salt. Ojsan, de där lät fel. Men de va ändå lite kul. Höhöh, borde plugga, prov imorn osv. Meeeeeen, jag e som jag e... Jag försvann snabbare än jag kom.

Ska byta till mjukiskläder

Dags att lägga plugget åt sidan och kolla på idol. Behöver en liten paus. Åh olle är bara för gullig! Glad att han gick vidare igår. Nej men nu ska jag runda av. Ha en bra kväll & njut av att det är fredag imorgon. Puss

Har aldrig bloggat såhär dåligt...

Som rubriken säger så har jag bloggat riktigt dåligt, senaste inlägget va i måndags på morgonen. Så tacka veronica för att ni har haft något att läsa! Ska blogga mycket bättre från och med, men samtidigt har jag haft anledningar till att inte uppdatera. Mina senaste dagar då.
Måndag: Dagen började så bra. Vaknade med skit bra humör och allt kändes bara bäst. Men sedan blev allt helt annorlunda. Tänker inte berätta det här i bloggen, jag har ett privatliv precis som alla andra. Förlorade en person som jag trodde att jag verkligen kunde lita på. Skolkade från två lektioner. Förlorade mina föräldrars förtroende. Bråkade med min mamma. Glömde allt plugg, så mina resultat den här veckan är inte så bra. Hade också match på kvällen. Så musiken gick mig att koncentrera mig och koppla bort allt som hade hänt. Spelade faktiskt bra, enligt mig själv. Vann med 2-0 mot mitt lag så det kändes bra.
Tisdag: Hade friluftsdag/orientering. Började runt 12 men träffade ioanna i skolan runt 10-tiden. Pratade ut om allt som hänt dagen innan och så. Tack för du finns gumman. Orienterade i 2 timmar och sen blev det plugg med ioanna & ishak. Tog sällskap hem på tuben som vanligt. Kom hem och satte igång med plugget direkt. Sen drog jag ner till ip och hade samtal med min tränare, skönt att han är nöjd med mig & tycker att jag utvecklas! Träffade bästis direkt efter, åt thaimat medan vi kollade på min brors match tillsammans med iselin.
Onsdag: Vanlig skoldag. Samhälle, tyska, lunch, matte och sist samhällsprov. Gick helt okej med tanke på hur lite jag hade pluggat. Veronica kom till min skola på hennes långa lunch också. Så jag, hon och yasmine snackade om allting som hänt på senaste tiden osv. Tack för att ni finns tjejer. Mina storebröder och jennie kom och åt middag och så. Mysigt. Pluggade galet i flera timmar. Min lillebror hjälpte mig mycket, så tack för det gubben.
Torsdag/idag: Vanlig skoldag. Blev väckt tidigt av mami. Gick upp, fixade mig, packade väskan och drog till skolan. Kollade inte klockan eller någonting så när jag kom en halvtimme för tidigt. Skolan va helt öde. Gick direkt till ljushallen och somnade i en av sofforna. Vaknade av att min mobil vibrerade, tur där! Hade kemi, engelska, kemi, lunch/håltimme och sist svenska. Tog sällskap hem med karokh och jonthe x2. Har bara chillat sedan jag kom hem. Ska plugga biologi och sedan försöka sova tidigt. Har bara lite samtal som ska ringas innan det.
Så det va mina senaste dagar. Och alla personer som är skrivna med fet stil är det som jag umgåtts med mest, som har hjälpt så sjukt mycket. Vissa som får mig att må bra bara genom att finnas där. Medan några bara får mig att skratta och må bra. Tack för att ni finns allihopa, det betyder sjukt mycket ♥

F.M.L

Hade skolfoto idag. Just nu vill jag bara dö. herregud, värsta genom ALLA år! Blööö. Får bjuda värden på bilderna. Ska ladda ner en film o sätta på. Fett depp efter fotot. Höhöh, skoooojaaaa. Har vart galet tagg hela dagen. Helt hype! Lugnade ner mig en hel del när jag va på besök på Kgy. Dagens stora händelse var dock när jag kastade en flaska mitt i papperskorgen från fem meters håll. Nu bah: 5meter, who gives a fuck!? Men jag bah: in your faces!! Jag e iaf fett stolt. Så låt mig för-i-helvete. Tack o hej

för er som undrar över emma

jag vet att en del av er säkert undrar varför inte lilla Emma bloggar. jag kan då snabbt o enkelt förklara de hela: jag blev sur på henne o bytte lösen på bloggen. vi träffades dock idag o jag har beslutat mig för att imorn byta tillbaka till det lösenord hon vet om. så förhoppningsvis är hon tillbaka på banan imorgon.

12 thing

Hatar verkligen mjök! Har och kommer alltid att göra.
Jag mäter hela 177-178cm från topp till tå (eller tvärt om)
Colplay är ren jävla terapi för min själ (o alla andras oxå för den delen)
Min morfar har bättre mobil än jag hahaha!
Jag saknar att rida grymt mycket.
Jag vill åka till Danmark så snart som möjligt
Har möjlighet att låna en lägenhet o bo i ensam, om jag bara frågade ägaren.
Vill vara 18 nuuuuuuuu
Jag är ofta för snäll o ger människor för många chanser
E mer än gärna me på bild, utom skolfoton. Blir bara kaoz på dem haha
Vill verkligen tatuera in ·1891· på handleden
Vill oxå tatuera in mitt efternamn  på innerarmen

jag var den objudna gästen

Bloggen har fått en ny header. Sämst fantasi, men ville ha nått nytt. Inte för nån bryr sig. Nu ska jag äta. ALLA ANTECKNAR. Fick nyss ett fint litet samtal (därför jag pausade skrivningen lite (vilket ni självklart märkte)). Bra jag e, parantes i parantesen! Fick iaf veta att vi har en fin sovmorgon imorn. Klagar inte. Ska senare ner till ip, möta emma, köpa thai mat av den söta thai killen i thai vagnen (många thai höhö) sen kolla Emils match. Kan ju lika gärna gå ut o göra mig lite mer sjuk, ska ju ändå till skolan imorn. De läsare som inte känner oss som skriver måste spikat tro jag är ett psykfall. Vilket jag oxå tror många gånger. Hihihihihi. Bajsa.

I got time

Det här är ingen bild.


Smartass vid tangenterna. Jag e för jävla bra. Min älskade ritplatta som tjänat mig troget i cirkus 4 år är numera trasig. Veronica, du måste vara försiktig med dina saker! En liten note till alla er som äger en fin liten ritplatta: lämna den för-i-helvete inte på golvet, den kommer dööö! Så nu lever han sitt egna lilla liv. Dör o lever lite om vartannat. Gud så glad jag e! Sjuk är jag fortfarande. Låter som mitt liv leker vaa? Som grädden på moset har vi skolfoto imorn. Är extremt taggad eftersom jag ser ut som en uteliggare. Mitt ansikte e ett helvete, tror jag ska ha slöja imorn. Eller burka, så man bara ser ögonen. Åh vad jag älskar mitt liv! Nejmen de e helt okej mitt liv faktiskt. Finns vissa ändringar jag vill göra, men de fixar sig inom en snar framtid kan jag tänka mig! Så fort jag e friskare e jag ute o rensar barnorna på motståndare. You heard me bitch. Höhöhöhö, jag blir bara mer o mer cp. Meeeeeeen, har hört att de e en bra egenskap. Inte för jag fattar hur. Men jag ska tydligen vara en rolig prick. Eller ett sträck, venne vad jag e för form. Äpple? Nej skoja, de e en frukt. Ingen form. Bästa e att jag inte orkat radera nått jag skrivit, därför är inlägget långt och otroligt roligt. Eller inte. Jag kännde att jag ville att nån skulle läsa hela skiten jag har vart smart och gjort vissa ord feta, lite här o där. För sånt ska vara intressant har jag kommit på. Så alla ni som läst hela skiten och försökt komma på de viktiga i texten, hahahahaha, ägda kan ni vara. Texten är oviktig som satan.

längtar efter något som kan rädda mig

Vart hemma sjuk hela dagen. Inte orkat blogga. Har egentligen ingen ork eller lust nu heller. Men jag anstränger mig lite för er iaf! Haha dåligt sagt eftersom jag suger på att uppdatera. Tror inte att skolan blir av imorn heller, men har iaf kollat upp vilka tider de e. Ifall att liksom. Jaja, pladdrar om ingentind. Kommer ingen vart. Bloggen suger balle. Vill göra om den totalt. Men har ingen ork. Kanske imorn om jag blir hemma.
Mina inlägg kommer förbli tråkiga, bara för jag vill

god morgon snygging !

Dags att rulla mot tuben så att jag inte missar det tåget som ioanna tar. Basic outfit. Ljusa jeans & svart långärmad tröja. Plus svarta tygskor & halsduk, mitt thaiarmband, halsband & örhängen. Idrott, lång lunch, b-språk & matte står på schemat. Tagga för skolaaaaaan. Puss !

uggs & fjällräven jacka - love it

Rullar ner mot enskede ip med min fina barndomsvän. Älskar henne så mycket. Latero ♥

I don't wanna go to bed mad at you

Webbcam bilder tagna nyss. Hej finisar! Är verkligen sämst på att blogga just nu. Men det är mycket som kommer före bloggen: skolan, fotbollen, familjen, vänner osv. Så jag bloggar helt enkelt när jag har tid. Söndagar blir alltid plugg dagar, standard. Har gått igenom alla sidor i samhällsboken och kollat igenom biologin. Hjälpt mamma i köket och sagt hejdå till pappa & cassie som åkte till fjällen idag. Skulle egentligen till årsta idag, men det blev lite knas igår så jag drog aldrig dit. Sen skulle jag träffa yasmine för att prata, men plugg och massa annat kom ivägen. Ska kanske ner till ip för att kolla match, men vi får se om jag orkar. Annars blir det bara chill & mys hemma. Vi hörs senare. Pussssss

skulle dö för att ha nån av bilarna i filmen !

Dålig bloggning idag, sorry for that. Hade match med f18, alltså inte mitt lag, förlorade med 11-0 hahaha. Min bror och några vänner var där och kollade, gulligt av er. Drog hem direkt efter. Min mammas bästa vänner är här just nu. Åt förrätt, varmrätt & efterrätt. Älskar min mammas mat! Tog på mig uggs & min fjällräven jacka och gick ner till ica med min bror, hyrde två filmer & köpte kakor. Lördagsmys sådära. Kollade på fast and furious 5. Bästa filmen jag sett på länge faktiskt. Ska kolla fb, checka lite bloggar och sen sova. Har galet mycket plugg som måste göras imorgon. Plus att jag ska en sväng till årsta och sen kanske träffa yasmine. Så vi hörs mer imorn helt enkelt. Puss  godnatt ♥

I get what I want

Hej på er alla! Har ett hyfsat internet, hur bra? Väldigt. Är iaf på landet och deppar. Helt jävla genomförkyld, så blir troligen ingen skola på måndag om jag inte bättrar mig något kopiöst! Vilka coola ord jag börjat använda. Kanske börjar växa upp och snart beter jag mig kanske som en 16 åring? Man kan ju hoppas. Eller inte. Årets skämt. Kommer hem någon gång imorgon. Får se om de blir mer uppdatering från mig eller inte. Inte bestämt mig än.
Dock har livet blivit lite bättre! Min morfar är underbar, så söt haha. Han har skaffat ny mobil (man undrar hur han ska klara en mobil som e bättre än min). Var iaf grymt fashinerad av gps'en igår. Satt som ett barn med den, skrek om vi körde fel eller åkte förbi nån annan väg. Over and Out

tre månader till julafton

Snabb uppdate. Vaknade rätt tidigt, kollade luren och trodde att någon hade dött eftersom att jag hade 14 sms & 9 missade samtal. Meeeen det va inte så viktigt som jag trodde haha. Åt en snabb frukost, hjälpte mamma att göra maränger till ikväll, städade klart mitt rum och sen blev det plugg. Gjorde klart tyskan & matte, check på min lista! Men nu blir det lunch och sen tagg inför match med f18. Samling 15, matchstart 16:00 på enskede ip. Tagga kötta krigaaaaaa

Min kommande vecka:

Måndag: idrott & gym, tyska glosor + kunna texten, två sidor i matteboken, match på kvällen.
Tisdag: orienteringsdag, stanna kvar i skolan och plugga, bollträning på kvällen.
Onsdag: samhällsprov
Torsdag: kemiredovisning på svenska OCH på engelska, biologi läxförhör/prov, 20 sidor i boken + anteckningar osv. Fysträning på kvällen.
Fredag: engelskaläxa - kunna 100 verb i 3 olika former. Match på kvällen.
Plus allt det här så ska jag försöka hinna träffa kip, åka till sköndal och umgås med min bror & hans tjej, umgås med Ioanna någon dag efter skolan, hjälpa min bror med plugget, åka till stan och köpa en skinnjacka. Herregud efter nästa vecka så kommer jag va helt död. Kriga jaooooo

vad ska vi göra - ta katten och köra

Två webbcam bilder tagna nyss. Hej där! Skönt att det är fredag ja, men en väldigt seg dag. Började tidigt, hade svenska, biologi, matte, lunch & sist engelska. Bara vanlig dag, inget speciellt. Gott med äppelpaj & vaniljsås till efterrätt på lunchen iaf! Slutade runt 14 medan halva klassen hade biologi. Tog sällskap hem med karoukh & jonthe, standard. Kom hem, gick ut med hunden, chillade, åt tacos, snackade med mamma om viktiga saker och nu sitter jag här. Skulle gått på veronica maggio på grönan med yasmine, men det kom lite saker ivägen. Skulle från början till årsta och träffa en kompis, men det blev pass på det också tyvärr. Så kvällen blir bara galet chill, tv & mys med familjen. Ska faktiskt försöka plugga lite också. Meeeen nu ringer min lur. Puss !

Hata livet

Allt e sämst. Så ska åka med till landet. Hata livet ännu mer. Ska försöka blogga därifrån. Kommer hem på söndag. Livet suger. Bajsa på allt o alla. Speciellt mina idioter till föräldrar. Låter jag emo? Hoppas det. För de e jag. På hög nivå. Hata livet igen.

För jag e bra

Har nu läst igenom alla 30 sidor till provet imorn. Dock har jag inte ens öppnat italienska boken. Men det löser sig.
Myser lite med min katt atm. Grrr, han e riktigt kattig. Min humor alltså.. Höhö bajs.
Har lite natur snack me snela Ninos. Hjälper mig lite inför provet. Wohoooo! Sen ska jag faktiskt sova. Hörs imorn! Åker ev till landet imorn oxå.. usch.

Dagens tankar typ

Bild tagen för någon timme sen. Känns verkligen att det börjar bli höst nu. Har halsduk på mig till skolan, skinnjackan är framtagen, har tofflor på mig varje kväll/morgon, använde mina uggs för första gången igår kväll, skolan är som ett kylskåp, solen går ner tidigare & tidigare. Helt ärligt så tycker jag faktiskt att det är mysigt. Innan sommaren så hade jag värsta ångesten, för jag ville inte att sommaren skulle ta slut, att den skulle försvinna lika snabbt som den kom. Alla snackar om deprimerande, kyla, höst, vinter, snö. Det är de vanligaste orden jag hör från tjejer just nu. Herregud andas. Ni kommer överleva en till höst & vinter. Se fram emot det som är bra istället. Julen, nyår, höstlov/jullov/sportlov, åka skidor/skoter, stora mysiga jackor, pepparkakor, tända ljus osv. Längtar faktiskt till & med till all fysträning! Och det är faktiskt sant: om vi inte hade olika årstider så skulle vi inte uppskatta sommaren lika mycket.

Men jag älskar dig som du är

Kom hem för cirkus 30 minuter sedan. Drog efter skolan in till stan med Jennie. Skit trevligt att träffa henne igen! Lika muppad som jag själv. Bara kärlek till henne!
Ska försöka plugga till naturkunskaps provet imorn. FML. Italienska läxan måste jag fixa också. Bajs.
Dagens wow händelse, blev utslängd från engelskan tillsammans med Jossan. Ja, vi e gangstahs. Klumpigt, men värt de eftersom vi träffade Harald och hans kompis som även Jossan kände. Trevlans. Återkommer senare, om jag inte dör i pluggandet.

Dagens outfit

Inte det jag hade på mig i skolan, men det jag bytte till när jag kom hem. Skulle bara va hemma, städa, plugga & fixa massa saker osv, så det blev en chilloutfit idag. Mjukisbyxor, linne & mjukiströja - allt från bikbok. Kom precis in från en promenad med hunden, så nu blir det en varm dusch. Puss så länge! ♥

want it - need it

..

Right now @ my place

Heeeeej. Dagen blev inte riktigt som jag tänkt, men det blev bra ändå. Skulle egentligen till stan och äta lunch, men det va kycklingklubba i skolan, så vi åt där istället. Hade bara matte lektion kl 8:30-10:30, sen slutade vi. Åt nån timme typ, sen hjälpte jag min turkbror att rätta sitt prov så att han skulle få G, eller E som det heter nu. Va kvar i skolan rätt länge efter vi slutade, chillade med ishak, karoukh, mike & jonthe. ååååå vad jag älskar en del av min klass, mest killarna. Medan vissa har noll socialkompetens, de kan ju inte ens prata. Herregud. aja sen tog vi tuben hem. Skulle träffat Kip, men jag hade så mycket att fixa hemma, plus en biologiläxa som jag hade glömt... Så jag träffar henne i helgen istället! Men nu har jag massa skit att fixa, dammsuga & städa står först på listan. Hey hoe lets go! LOVE

Dagens låt - musik är kärlek


Whenever you need me, whenever you want me, you know you can call me, I'll be there shortly. Don't care what your friends say, cause they don't know me. I can be your best friend and you be my homie. No matter where I am, no matter where you are. I'll be there when it's over baby, cause I was there from the start.

Veckans låt


det var bra då - vi var barn då



Shooooo habibis. Sitter helt ensam och knarkar ison & filles bästa låtar. Kom hem för snart en timme sen. Började 8:40 imorse, samhälle, tyska, lunch, matte och sist matteprov. Det va gaaaalet svårt. Jag har aldrig gjort så dåligt på ett matteprov som jag gjorde idag. Svarade på 8 av 9 frågor, men va inte säker på alla. KNAS. aja det är bara plugga som ett djur till nästa prov, matte är ju ändå viktigt. Åt precis nudlar, lyxmiddag sådära. Skönt att inte har några läxor till imorgon. Plus att vi bara har matte 8:30-10:30, sen slutar vi. Naaaajs bror. Ska nog dra in till stan eller något, äta med fina vänner och bara njuta. Sen träffa Kip när hon slutar skolan. Känner på mig att dagen kommer bli riktigt tung. Men nu ska jag bara njuta av att jag inte har nåt plugg, ingen träning och inga föräldrar hemma. Det här ska jag göra resten av kvällen:

ta ett långt & varmt bad
tvätta bort sminket, hårinpackning, noppa ögonbrynen, raka benen osv
kolla bloggar & fb
ringa min bror från en annan mor
checka om det är nåt bra på tv
välja kläder för imorn - sparar så sjukt mkt tid
somna till min spotifylista - basic


Haaaappyyyy

Såg nyss det första avsnittet av nya 2 ½ men. Riktigt bra! Ashton va såklart lika snygg som alltid. Naken va han oxå. Dumma censur... Missa inte att se den!

Jag ser att du ler

Lite snabbish om min dagish (låter som dagis?). Började dagen med sovmorgon till 10.30. Dock anlände jag inte i skolan förens 10.40 och dörren var då låst. Toppen. Fick senare sällskap utanför med Jossan och sen trillade även Chama och Malin in i outsider gänget. Blev insläppte runt 11. Nice. Svenska 2 timmar, lunch och avslutade det hela med livskunskap. Var en riktigt rolig dag! Därefter drog jag o några till (pallante skriva ut varenda namn nu) och fikade på NK. NK's priser på kläder får mig att svimma. Jag har efter x-antal besök där insett att min familj är fattig...
Till en av dagen höjdpunkter (fanns många fler): Checkade fb lite snabbt under pausen på svenskan. Har då fått meddelande från Daniel (som äger hundarna vi passar ibland). Han hade kollat min nya profilbild och sen skrivit hur han tyckte att jag skulle gå vidare med det hela för att bli modell. Haha ofta man ens kan se mig som modell!? Så vettefan om jag ska gå vidare med det. Troligen inte. Men ändå lite små kul! Höhöhöhöhö va gulligt ändå.

Dagens tankar & åsikter /E

Herregud va längesen jag skrev en dagens tankar/åsikter. Vi kör på en sån nu helt enkelt. Bara lite kort om en sak som jag tänkte på idag. Det är ganska stor skillnad mellan grundskolan & gymnasiumet tycker jag. Framför allt läxor/prov, mycket eget ansvar, man har inte så bra relation till sina lärare, man kan sjukanmäla sig själv - vilket gör att många skolkar, mycket håltimmar, inga småbarn som går i 3an osv. Ni förstår vad jag menar. Det är mycket mer frihet, även fast det man har mycket eget ansvar. Men det tycker jag bara är skönt. Men en sak som jag saknar från grundskolan är det där avslappnade, som jag iallafall hade i min klass. Man kunde komma till skolan utan smink, i mjukisbyxor, bara ett linne & vanliga tygskor. Det kanske var för att jag gick i fotbollsklass, men folk brydde sig inte lika mycket iallafall. Det va chill helt enkelt. Nu, eller iallafall i kärrtorp, kommer nästan alla tjejer i "fina" kläder, klackskor, snyggaste väskan, skinnjacka, fixat hår, massa smink, smycken osv. Man ba luuuuugn ska ni på fest eller? Alltså chilla, ta bara de kläderna som är sköna nångång. Det blir liksom helt stelt. Och det verkar som att alla, framför allt tjejerna, känner press. Att de måste se ut som alla andra och klä sig fint. Imorgon ska jag ha mjukisbyxor och nån tröja bara. Ska fan va i skolan från 8:40-17:00, ska ha skönaste kläderna. Spikat. Så nu vet ni vad jag tycker. Fuck det här med att klä upp sig i skolan. Herregud det är skolan. Överdriv inte tjejer. Ibland önskar jag faktiskt att jag va kille, det verkar mycket enklare. KÄRLEK & RESPEKT

Dagens outfit

Tog på mig skit sköna kläder idag, bäääästa. Svarta jeans - H&M | vit body - H&M | lila/vit/grön jacka - lillebrors | svart halsduk - gina | + converse, örhängen & lockigt hår. Basic. Skulle ut i skogen direkt på morgonen på biologi lektionen, så det passade bra. Riktigt roligt faktiskt. "Arbetade" med karokh, jonthe, gonzalo & mohammed. Sen kemi, lunch, matte och sist mentorstid. Träffade mohammed & force på lunchen, spelade biljard och så, naaaajs. Stannade kvar i skolan och pluggade med ishak, fick skit mycket gjort så det va skönt. Har matteprov imorgon, så de där timmarna behövdes verkligen. Träffade lucas i kärrtorp centrum, han är så gullig. Det första han säger är: heeeej emma va söt du är! hur mår du? osv. Det gjorde min dag helt ärligt. Tog sällskap hem med ishak som vanligt. Pluggade tyska glosor direkt när jag kom hem, åt donken som pappa köpte till mig hihi. Sen är det träning snart, eller om nån timme. Vi hörs senare. Puss hej

Alltid oavsett

Skit match. Så jävla sur på allt och alla. Ååååh! AIK, alltid oavsett. Älska i med- o motgångar.
Börjar 10.30 imorgon, så jävla värd de. Enligt mig. Okej kanske inte om man kollar på mina prestationer o insiativ till plugg osv. Sak samma. Slutar omkring 15.15. Helt okej dag, hoppas jag. Ska ta och stänga av datan o gråta lite över matchen. Buhuhuhu

7 sanningar

Jag garvar alltid på olika sätt, tror inte jag har nått speciellt "Veronica garv"
Jag gör bort mig minst en gång om dagen, men skäms sällan över de
Jag stör mig lätt på små saker, men stora problem stör mig inte lika mycket. Oj va logiskt de lät
Värsta jag vet är att gråta inför andra människor
Tycker 16 är en skit ålder, 17 med. Hej 18, när kommer du?
Hatar när folk inte inser vad de gör för fel, fast än andra påpekar det
Hade velat gå på nått hemspråk

mamacita

Hola blogg! Kom hem för några timmar sen, har pluggat matte som ett djur. Hade bara idrott & tyska idag, galet chill. Slutade 12:45. Drog till tc med ioanna. Satte oss på ett café och beställde muffins & smoothie. Satt och snackade i nån timme och sen kollade vi i lite affärer. Köpte faktiskt ingenting, stolt över mig själv! Meeeeen nu ska jag fixa mat. Har inte ätit så mycket idag. Sen blir det träning som vanligt, tack gud för att solen är här igen. Jaja vi hörs väl senare. Har inga bilder på den här datorn, så de flesta läser nog inte det här. Like I care bitcheeeees. No hate, only looooove

I've been looking under rocks and breaking locks, just tryna find ya

Säger godmorgon med en dagens låt! Är inte direkt taggad för skolan eftersom att det regnar, och det är ju måndag, hela veckan kvar. Men samtidigt så har jag bara idrott & tyska, slutar runt 13-tiden. Skönt! Sen drar jag in till stan med fina människor, myyyyys. Ska fixa det sista och sen rulla mot tuben. Ha en bra dag. Puss

rubriker är onödiga

Funderar på att köpa en sån här fjällräven jacka, fast svart. Jag vet att alla ni tänker fjortis. Men helt ärligt så bryr jag mig inte. De där jackorna är skit sköna & varma, vem behöver inte en sån jacka när sveriges vinter bara blir kallare för varje år? Tja fan! Mina föräldrar spelar wordfeud mot varandra, helt seriöst. De lyssnar inte ens på vad jag säger, helt koncentrerade på spelet. Herregud... Ska börja fixa mina saker inför skolan imorgon. Välja kläder, ta fram idrottskläder, handduk, smink, skolböcker osv. Så blir det inte så stressigt på morgonen, plus att jag kan sova längre. Bra tips faktiskt! Säger godnatt med det här inlägget. Sov bäst finisar! ♥

Gnaget e laget

Yeeeees! Biljetter bokade till derbyt imorn. Norra övre med bror. Så jävla tagg! 0-0 förra derbyt, var på plats även då. NU TAR VI DJURGÅRN! 50p nu, dubbla djurgårns poäng. Taaaagg!

Behövde verkligen nya skor ......

Nya vs. gamla tygskorna. Behövde verkligen nya. Min pappa sa att jag såg ut som en uteliggare i de gamla, han sa att han skämdes när han gick med mig ute... Meeeen aja nu har jag nya iaf hihi tack mamma! Drog ner till ip för andra gången idag, tillsammans med bästis. Kollade på hennes brors match. Det va sjukt kallt ute, känns verkligen att det är höst. Men nu är det dags för middag. Och nu ringer min älskling mig på luren. Puss på er finisar!

The leo breaks the butterfly

Dagen till äta ska jag inte göra ett piss. Sovit skit dåligt oxå. Ska nog plugga lite, behövs. Kanske drar ner till ip o kollar brors match. Men vi får se hur de blir med det.
Känns som hela livet stannat upp, ångest för saker jag inte vet om. Vill bara ta första plan till ett varmt ställe med nån. Leva livet och bara glömma allt. Glömma saker jag inte vet om? Logiskt tänkande där..

jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

Mitt fina konstverk. Driiiiiiver. Bilder som jag skrev ut med fotoskrivaren som pappa köpte till mig för nån månad sen. Satte upp några bilder på väggen, blir faktiskt riktigt snyggt! Hej förresten! Min lillebrors match va sämst, helt ärligt. De förlorade med 2-1, mot ett lag som de i vanliga fall vinner över. Sen drog jag hem och sov nån timme. Åt nudlar till frukost/lunch. Sen åkte jag & mami till sickla för att fixa nödvändiga saker. Kom hem med svarta tygskor, ett till ämnesblock, pennor, naturgodis, vitamindricka och stopp&väx, behövs verkligen! Ska sluta bita på mina jävla naglar. Inget intressant att berätta. Sååååå ciao ♥

Grattis tjejer !

De här två snyggingarna fyller år idag. Grattis bella & rebecca! ♥

Nu vet ni var ni har mig

Ska ner till ip för att kolla fotboll. Uppdaterar senare. Puss danneeeee

When you're out of breath

Nyss hemkommen. Va först på bio med Mickis och Hanna. Såg apornas planet, ganska bra! Sen luffade vi runt lite eftersom ingen va tagg på att dra hem. Fick vänta på tuben i 20min eftersom jag glömde att natt tågen hade börjat gå, dåligt att inte tajma.. Jaja, ska försöka sova lite. Ska hjäpa pappa lite imorn, tror jag. Jaja, natti på er alla!

Dagens låt

Gammal men fortfarande bra. Musik är kärlek ♥ /E

du betyder allt

Inte alls efterblivna hahaha. God morgon! Vaknade runt 8-9 tiden, helt sjukt tidigt. Snackade lite med ioanna och så, sen en snabb frukost. Håller på att städa och fixa galet mycket här hemma, flyttar runt massa möbler, slänger gamla & onödiga saker osv. Kaoooos just nu, men det blir bra sen iallafall. Har också slängt ungefär 15 gamla fotbollar haha. Nej men nu ska jag fortsätta. Sen får vi ser hur resten av dagen blir, har massa oklara planer just nu. Så vi får se hur det blir. Puss så länge!
Förresten så vann vi mot nynäshamn med 8-0 igår. Galet bra tjejer!

Ååååh hej ge mig sommar och this


I wont let you get away

Tre fina bilder från insparksfesten.
Dagen så... Började med att jag som vanligt vaknade senare än jag skulle, men kom upp ur sängen snabbt som blixten då jag hade en Ashton länk i min logg. Dock kunde jag inte se klippet på mobilen så jag bokstavligen sprang ur sängen till datan. Pinsamt. Sen kom jag som vanligt sent till skolan, hade matte diagnos, var riktigt lätt. Följt av skit lektioner, eller italienskan e ganska kul. Historia läraren tog min mobil för jag spelade Wordfeud istället för att se på filmen som visades. Lyckat. I väntan på tuben träffade jag Chris och Jeppe, kul att träffa folk från gamla klassen! Saknar den fan lite. Men bara lite. Sen snabbt till stallet, skulle gått på Emmas match som började för 30min sen, men orkante. Förlåt. Lång inlägg så nu säger jag: ciao!

Dagens

Dagens klädsel: svarta jeans, rosa mjukiströja. Plus svart halsduk & tygskor. 
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens blogg: inte läst några bloggar idag faktiskt
Dagens person(er): ishak bror
Dagens mat: kebab, klubba och tuggummi
Dagens dryck: vatten
Dagens film: sagan om ringen på svenska lektionen
Dagens stora händelse: fick 28/33 poäng på matte provet som jag ej pluggat till, bra där!
Dagens köp: inget faktiskt!
Dagens vill ha: pojke
Dagens mest saknade: daniela
Dagens humör: trött, irriterad, allmänt aggressiv haha pms

Ska göra klart min svenska uppgift och sen lämna in den på fronter. Seeeen blir det middag med familjen, längesen faktiskt. Min dag va helt okej. Ishak gjorde dagen bra som vanligt, skönt att han alltid finns där och förstår. Hade svenska, biologi, matte & engelska. Inget speciellt helt enkelt. Missade tuben på grund av vakter som inte släppte förbi oss även fast vi hade sl-kort, ville helt ärligt slå de. Fick vänta 10 min och kom hem runt 14:30 tiden. Match ikväll då. Inte taggad alls, har för mycket i huvudet just nu. Knaaaas. aja nu måste jag äta nånting, min mage är helt tom. Talk to you later

TTYL

Ska byta om och dra till stallet. Berättar om dagen senare! Bara så ni vet. Bjuder på dagens låt lite snabbt bara.

GE MIG FÖR I HELVETE


du tror att du känner mig

Två misslyckade bilder. Inga andra på lager just nu. Tja där! haft en bra dag? Min har varit skit bra iallafall, förutom allt plugg som jag va tvungen att göra när jag kom hem. Men iallafall. Började med sovmorgon till 9:40. Hade bara engelska och sen en 2 timmar lång håltimme. Åkte till globen med ioanna, behövde lite girl time om man säger så. Så ishak blev lite besviken när jag sa att bara jag & hon skulle åka, men han överlever haha. Satte oss på en thairestaurang och åt buffé, sjukt gott. Snackade om allting verkligen. Sen gick vi runt i lite affärer och sedan tillbaka till skolan. Hade biologi och sen håltimme igen. Så jag & ioanna åkte tillbaka till globen, köpte varsin ben & jerry glass och satte oss i centrum. Fick med oss lite godis också innan vi åkte tillbaka till skolan för tredje gången. Chillade med ishak force & jonas i ljushallen och sen hade vi bara samhälle. Slutade runt 16:30, men dagen kändes ändå kort tack vare alla håltimmar. Naaaaajs. Men nu väntar tvn på mig. Vi hörs imorgon. PUSS

Wanted

Skinnjacka, pälsväst, lårhöga stövlar och ett par hunter stövlar står högst på listan. Efter pengar till derbyna.

She ran away in her sleep

Varför är jag alltid sen? Tror jag kommit sent hälften av alla morgon lektioner, även när vi haft sovmorgon!
Jaja, dagen började med naturkunskap följt av historia, svenska, engelska och matte. Dagen gick välldigtb snabbt. Veckorna bara rusar förbi. Fredag imorn fan! Efter skolan drog jag in till stan med Chama och Hanna. Åh vad mycke fint man hittar när man e pank! Kommer in ett "måste ha" inlägg senare. Fyllde även Chamas mobil med bilder på mig. Ska inte göra mycke idag. Kanske plugga. Eller nej, för jag har inga böcker. Höhöhö, förvånade?

Right now

Bild från i somras, fika i stan. Skulle verkligen vilja ha den där banan/choklad muffinsen nu! Snabb uppdate bara. Gör svenska uppgiften som ska vara inne imorgon. Har också 100 verb som jag ska kunna i 3 olika formen. Plus att jag ska ha gjort alla tal i matteboken till sida 66, ligger på sida 38 tror jag. Så jag har alltså väldigt mycket att göra tills imorgon. Och jag slutade skolan runt 17-tiden såååå stress panik osv. Berättar om min dag lite senare, den har iallafall varit skit najs! Så kika in lite senare. Puss hej

Coldplay - terapi för själen ♥


Tänk om...

♥ Min mamma & pappa hade bestämt sig för att pappa skaffa ett barn. Då hade jag inte haft någon lillebror...
Himlen va grön, solen va rosa & havet va gult. Knaaaaas.
Jag bodde i USA. Fan va najs det skulle va!
Jag var i något varmt land just precis nu, ååååå vad jag skulle njuta.
Jag kunde sjunga. Då skulle jag söka till idol & vinna hela skiten jaoooo.
Det inte fanns något som hette krig. Hur skulle världen se ut då?
Jag va kille. Då skulle jag behandla tjejer med samma respekt som jag har till min mamma.
Jag va blind. Då skulle jag nog bara umgås med folk med fin personligehet, eftersom man inte kan falla för utseendet.
Jag va vuxen nu. Hade eget hus, familj, bil, jobb osv. Skulle lätt välja det framför skolan just nu.
Pappa helt plötsligt blev skit generös och gav mig pengar för att han tycker att jag är en sån underbar dotter! Man kan ju drömma iallafall haha.
Fotbollen inte var en del av min vardag. Vad skulle jag då göra med all tid?
Ibland borde man inte tänka så mycket. Men det kanske också va roligt att tänka "what if..."

heeeeelt död i kroppen efter gårdagens träning

Bild från idag. Hej igen! Har fixat massa saker här hemma, inget intressant men aa. Min dag då. Började kl 8 med klassfotografering, pappa va snäll och skjutsade mig. Hade samhälle direkt efter och sen håltimme i 3 timmar. Drog till gullmars, mötte bästis och åkte vidare till gubbängen. Hälsade på i gamla skolan, träffade lärare osv och Jonna, malin, mathilda, dennis, samira och massa annat folk som man inte träffar så ofta. Myyyys. Åt där också. Sen vidare till konsum och köpte ostfralla & cola, tog tuben till skärmarbrink, sa hejdå till vero och bytte till skarpnäck tåget. Hade matteprov e-prov, riktigt lätt faktiskt. Blev klar på 20 min, kollade igenom allting och sen tog jag sällskap med ioanna på tuben.
Dagens roliga då: jag & ioanna med fotograferade utanför skolan, för att de skulle ha bilder till framsidan på skolkatalogen. Herregud va pinsamt hahaha. Sen va det nån ful trea som visslade och gav sitt nr till mig. Hoppas han inte väntar på att jag ska ringa hahaha pass. Jajaaaa dags att runda av det här långa inlägget. Talk to u later ♥

Kriiiiis

Behöver cirkus 500kr snarast. Aik-Dif x2 nu! Söndag äre hockey, måndag blire fotboll. Åååh så galet tagg på båda! Vem vill gå?

Back to the 80's

Hanna, Tove, Josefin, Olivia och jag, igår på vår 80tals insparksfest.
Gårdagens insparksfest var riktigt lyckad! Mycket dans, skratt osv. Är iaf nöjd med kvällen! Kul att nästan alla va utklädda oxå! Riktigt stort plus till killarna i 3an, bästa kläderna haha!
Idag va de inte lika kul. knappt sovit något och att gå i skolan 8.15-16.30 e inte poppis. Vart seg osv hela dagen. Maffia jag e. Gjorde även ett besök i gubbis med Emma. Hälsade på gamla lärare osånt. När man kommer tillbaka till gubbis inser man hur bra Värmdö är. Galet stor skillnad. Ska maila in en engelska läxa, göra klart lite lab rapporter o sen bara chilla kanten. Hare göttans faen.

Man blir som man umgås

Hej! Två snabbt tagna bilder från en promenad med hunden nyss. Har några viktiga saker att fixa nu, så ni får höra om min dag lite senare. Ha en bra onsdag så länge. Puss

Hur fan tänkte jag när jag valde att gå naturlinjen ?!

Läs den här meningen och berätta för mig vad fan de snackar om. Kolla: beräkna summan av a plus b plus c plus tre p om a plus b plus c är lika med p och ett dividerat med a, inom parentes, upphöjt till minus ett plus ett dividerat med b, inom parentes, upphöjt till minus ett plus ett dividerat med c, inom parentes, upphöjt till minus ett är lika med två.
Jag fattar ingenting inom matte just nu. Mitt huvud är helt fullt, men ändå tomt hahaha knaaaaas. x & pass på matteboken just nu. Dags att tagga träning. Ciao !

ju mera de spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Men tjena! Skola som vanligt idag, bara kemi, lunch, matte & mentorstid. Chillade kanten med grabbarna, gick till konsum och köpte latte och sa sen hejdå till force som skulle hem. Gick tillbaka till skolan och pluggade matte i 2 jävla timmar. Hade skit svårt att koncentrera mig, men det funkade ändå. Fick mycket gjort, lärde mig lite och hade roligt som vanligt med min turk. Tog tuben hem, men farsta strand tågen gick inte så jag tog sällskap med ishak till gamla stan och sen åkte jag hem därifrån. Har ätit och jaaaa inte gjort nånting alls. Träning som vanligt ikväll, naaaajs. Sen ska jag sova tidigt eftersom vi har skolfoto kl 8 jävla 00 på morgonen. Skjut mig tack.

godmorgon folket

Svarta tights - gina | vitt linne - JC | svart långtröja - gina | halsduk - gina | klocka - ur&penn | örhängen - ingen aning | självlockigt hår & lite mascara & puder plus converse. Basic outfit. Rullar mot tuben om cirkus en halvtimme. Ska bara fixa det sista och ta med de böcker som behövs. Kemi första lektionen, najs bror. Tar sällskap med alex på tuben eftersom han ska vara på kärrtorps ip samtidigt som jag börjar, bra tajming! aja vi hörs väl senare. PUSS

.



ååååå värme & sol. Saknar sommaren. Shooooo folket! Kom nyss från duschen. Träningen idag gick bajs, va helt död i kroppen efter helgen med 180 minuters spel, fotboll på idrotten och sedan skola till kl 16. Orkade verkligen inte koncentrera mig. aja alla har dåliga dagar. Ska sätta mig framför tvn ett tag och sen försöka sova tidigt. Skönt med sovmorgon till 9:45 iallafall! Har bara två lektioner och mentorstid, sen blir det matteplugg i skolan med min fina ishak. Ska köpa nåt gott på konsum eller ica också, så vi orkar haha. Sen träning på kvällen som vanligt. Så det blir inte så mycket bloggning imorgon, men ni överlever. Puss hej !

Live update

Sitter atm klistrad framför canal+ eftersom det är Örebro-Aik
Blev nyss 1-2, så galet skööönt! Kvarten kvar bara. Ville bara att ni skulle veta. Pusshej

Min dag i ord //E

Kort uppdate. Skola som vanligt idag. Idrott ute i regnet, fotboll. Fick va lagledare eftersom att jag va en av få som spelar fotboll, mitt lag vann såklart, Barcaaaa ni vet. aja sen hade jag håltimme, så det blev en sväng till en kompis. Åt i skolan innan och så. Va i årsta i nån timme, sen drog jag till skolan igen. Kom nån kvart sent men ishak sa att jag va hos tandläkaren eller nåt, så det va lugnt. Hade matte, datakunskap och sen slutade jag 15:45. Träning så next på schemat. Sen blir det plugg ikväll, om jag orkar. Jaja vi hörs väl. Pussar
Tack ioanna för att du är så bra på att lyssna! Massa kärlek

Men tjena tjejer o killar!

Dålig bloggning av mig under helgen. Men det sa jag ju redan i fredags, dock blev det inget igår heller. Kan dra allt snabbt.
I lördags hände lite hemligheter, men sjuuukt roliga hemligheter! Okej, hade nollning. Nu vet ni. Men det var faktiskt riktigt kul! Dock tror jag våran va ganska snäll om man jämför med andra. Fick i mig lite för mycket o att komma ner för hammarbybacken full när det e kolsvart o halt är inte det lättaste! Fick hjälp av en sjukt snäll kompis! Ska tacka han så fort jag ser han eller säga förlåt för hur drägg jag var... Nått sånt! Slutade iaf med att jag åkte på rumpan ner för halva backen. Smidigt o bra! Rekomenderas inte.
På söndagen mådde jag förvånansvärt bra! Lite stel efter all klättring. Men inget mer! Kollade på brorshans match ute i saltis. Gick sådär, förlorade med typ 4-3. Därefter tjockade jag mig och checkade av Akward och Jersey Shore.
Dagen har bestått av mycket skratt. Mer orkar jag ej ta upp. Många roliga sms har även skickats från min mobil. Ska checka lite på fb, sen vet jag inte. Kanske plugga?
Blir dålig bloggning imorn oxå eftersom jag har insparksfest. Taaaaggaaaa!

Glömde berätta att...

... min storebror Micke & hans tjej Jennie har förlovet sig. Grattis! Så söta tillsammans. Om jag kommer ihåg rätt så träffades de för ungefär 3 år sen, och de flyttade ihop för ett halvår sen. Och de bor i sköndal, så det är inte så långt ifrån mig.
Förresten så förlorade vi matchen med 2-1. Spelade helt okej, men det va skit segt, iallafall för mig. Tagen en dusch och fixat lite saker. Mamma ropar att det är mat, det säger jag inte nej till hihi. Puss

Dagens låt broshan

Godmorgon hörrni! Somnade runt 3-4 tiden, smsade med samma person i nästan 4 timmar haha herregud. Aja onödig info. Börjar som vanligt min dag med spotify, bjuder på en dagens låt också. Åt nyss frukost/lunch. Ska försöka plugga lite matte och sen tagga inför matchen. Kl 16:00 på gubbängens ip. Yeeees nu vet ni. Standard lördag helt enkelt. Har inget speciellt att skriva/säga/berätta, så vi hörs senare. Puss hej ♥

jalla stress /e

Rosa/persiko färgad mjukisdress, svart basic linne & trasiga tygskor. Helt sliten tjej som ska ner till ip för att kolla lite fotboll. Vi hörs ikväll alla snyggingar där ute! Puss på götten.

det är lördaaaaaag bror

Random bild, thailand 2011. Solen skiner. Vi vann över djurgården med 2-1. Camilla gjorde två mål och jag gjorde assisterna. Min mami har köpt marängswiss glass till mig.
Men samtidigt så skulle jag träffat kip idag, men det blev inte av. Min spotify har fuckat upp sig, min spelningslista med 400-500 låtar är borta. Jag har inga pengar. Mycket plugg som ligger och väntar.
Jaja hej på er! Lägger in nya låtar på min spotify, skit seeeegt. Ska ner till ip och kolla på min brors match vid 18 tiden. Ska försöka plugga lite innan jag drar också. Sen får vi se hur kvällen blir, har inga planer. Imorn blir det match igen. Naaaaajs. Dags att göra något vettigt. Puss
Förresten så fyller min lilla turk Ishak år idag. Grattis bror! ♥

mina senaste dagar

Onsdag: Var ju som sagt på insparksfesten i söder mälarstrand. Både bra och dålig enligt mig. Mamma va snäll och skjutsade mig dit, hämtade upp ishak vid slussen och åkte dit. Träffade också david som jag inte sett på länge, trevligt! Åkte hem med sara runt halv ett. Kom hem runt 1, åt lite, gjorde iordning oss och sen snackade oså. Somnade runt två-halvtre.
Torsdag: Vaknade hos sara, började kl 8:10, va helt död haha. Men hennes mamma hade fixat frukost och så, bääästa. Försökte vakna med ipoden, brukar hjälpa. Sen va det bara skola som vanligt. Drog hem direkt för att hinna till fysträningen. Men när jag kom hem så sa mamma att jag inte fick träna för att jag va förkyld oså, så det blev plugg istället. Somnade tidigt den kvällen.
Fredag: skola som alltid, bara vanliga lektioner. Slutade runt 14, drog hem direkt och hjälpte pappa att städa. Sen drog jag in mot stan för bio med bästis, hon hoppade på min tub i gullmars och sen rulla vi vidare mot söder. Träffade fina daniela på tuben också, åh va jag saknar henne! Åt på donken, standard. Köpte godis & läsk och kollade på filmen Jag saknar dig. Åsikter kommer i ett annat inlägg. Kom hem runt 21. Filmmys med familjen och sen sängen.
Lördag/idag: blev väckt runt 8-tiden, lite för tidigt men aa. Match med f18 & cami grönis, mot djurgården på stadshagen. Naaaajs. Får skjuts av cami så jag måste va på ip lite efter 10. Ska äta och fixa mig. Vi hörs senare. Kärlek & respekt /E

Jag har inga miljoner, men du vet vem jag är

Chaaa maaaan! Kom hem för inte så länge sen. Hade dejt med Emma, åt fint (donken) och såg sen en romantisk film (Jag saknar dig). Prefekt dejt!
Skoldagen gick bra och snabbt. Så de ska va! Imorn blire dålig update av olika anledningar. Hemligstämplat. Är skit trött, så ska snacka av mig lite innan jag lägger mig i sängen. Kanske svarar lite på wordfeud oxå... Höhöhö

skit dålig på att blogga ...

... jag vet. Men jag har faktiskt bra anledningar. Ska berätta allt om nån timme. Måste städa och fixa här hemma, sen får ni en uppdate på mina senaste 48 timmar. Puss så länge! /e

Dagens låt


Inga cash o jag plankar

2 bilder från förra helgen
Blev ingen bloggning igår, sorry! hade helt glömt att vi skulle på teater me klassen efter skolan, så kom inte hem förens vid 21.45 och hade lite annat att göra när jag kom hem än att blogga.
Jag har gått o blivit en wordfeud nörd jag med. Halva klassen kör så e tävling gånger tusen på dagarna. Om nån av er läsare spelar de kan ni adda jaccopucci . Dagen gick annars riktigt fort! Dock hatar jag Sl ännu mer eftersom de inte kan hantera sin egen växel. Avgå! Inte ens snö ute o de strular som galningar. Ååååh, negativ människa jag är...

älskar dig finis

Tjejen på bilden heter kip och är hur underbar som helst. Ni hittar hennes blogg HÄR. Både vacker utsida och fin insida. Allt i ett. Massa kärlek till henne.
Nu ska jag bara fixa det sista och packa ner mina saker i nån väska. Sen drar jag. Puss /e

stressad trött sjuk hungrig kall glad beslutsångest

Alla de känslorna samtidigt. Fattar ni hur jobbigt eller?! Är skit stressad & har beslutsångest för jag inte vet vad jag ska ha på mig. Samtidigt så är jag sjukt hungrig, skit trött & är förkyld, börjar kanske bli sjuk. Meeeen samtidigt är jag helt glad eftersom det är insparksfest om ca 2 timmar! Ska möta ishak där eller vid slussen. Sen träffar jag nog ioanna och sen sara och gänget. Tar kanske samma tub som force också, vi får se. Orkade ärligt inte vara med några innan, eftersom att jag inte mår jättebra. Vissa förar innan osv, så vi får väl hoppas att de inte har alkoholtest haha. No problem for me anyway. aja kort om min dag hittills också: samhälle, tyska, lunch, matte, sv/studieteknik. Kollade på sagan om ringer på svenskan, somnade och blev väckt när lektionen va slut. Slutade runt 16:30 tiden. Följde med ishak och köpte biljett och sen drog vi hem. Chill dag. Ska börja fixa mig & bestämma kläder osv. Sover hos sara sen, najsnajs! Så det blir väl mer bloggning imorn. Puss på er !

Hon är för bra



Dagens

Linne H&M | Jeans H&M
H&M cheyen nummer ett idag! Började iaf dagen med att "leka" med 3orna. Blandades i grupper från olika klasser med två 3or som ledare. Körde lite charader innan vi hade poäng-jakt. Riktigt kul! Fick köra idioten på tunnelbanan haha. Svårare än man tror. Efter det så hade vi lite svenska, som mest var garv o noll konsertration från en del av oss. Var en rolig dag iaf!
Ska inte göra speciellt mycket ikväll, plugga lite kanske. Ni hör av mig senare!

orkar ej blogga, meeeen gör det ändå



ååååå saknar människorna & sommaren. Ja ni kan ju läsa rubriken, så ni förstår vad jag menar. Orkar egentligen inte blogga, är bara så trött av skolan. Plus att jag fick stå i kö i en halvtimme för att kunna köpa miniräknare. Herregud. aja min dag i några ord: vakna, fixa mig, äta, springa till tuben, biologi, kemi, lunch, matte, mentorstid, fixa miniräknare, tuben hem. Riktigt intressant dag. Ska ut med hunden snart, sen måste jag ta tag i matteläxorna. Förresten så hatar min matte/kemi lärare mig haha faaaan. Jag & ishak har tydligen pratat för mycket på lektionerna... aja får smöra lite extra hihihi. Intressant inlägg, rundar av här. looooove

8 things

När jag sover "viker" jag alltid in händerna, ser sjukt cp ut!
Den "värsta" olycka jag vart me om är att gå omkull me en häst o få den halvt över mig.
Jag har världens sämsta lokalsinne. Utan överdrifter!
Tycker att det HÄR är en av de schönaste låtarna nånsin!
Om jag kunde skulle jag nog gå i spetstrosor och linne hela dagarna, bästa med landet att man kan göra så där.
Jag e för lat för att köpa premium så brukar "låna" Emmas när min tid e slut.
Jag tycker öl smakar ganska gott
Stallet är en av världens bästa platser enligt mig, oavsett väder.


Saker som behövs innan vintern:

.
Nya skidor, monclerjacka, mössa, nya skidglasögon, nya uggs. Måste verkligen ha! /emma

Welcome home

Kom hem för kanske 30 min sen. Chill dag faktiskt. Sitter atm o belönar mig själv med istee och kexchoklad. Galet gott! Åt min efterlängtade kebab idag på lunchen, i kungshallen. Pengarna ska räcka i två veckor till, jag e typ nere på 200. Bajs.
Ska senare åka till Enskede RS, hälsa på älskade cheyen. Saknat henne. Ska ev till landet i helgen, men ser ut som att jag får andra planer. Så stannar nog hemma med pappa. Jaja, långt kvar!

trevlig dag

Riktig invandrare. Plockar äpplen eftersom han inte får nån mat hemma hahaha. Hejsaaaan. aa ni förstår väl rubriken, en bra dag faktiskt. Brukar inte gilla måndagar, men den här va faktiskt helt okej. Lite kort då. Började runt 8-tiden, hade idrott direkt första lektionen. Spelade brännboll, galet roligt haha. Plus att min lärare är skit bra. Sen hade vi 1 timme & 40 min lunch & rast. Duschade, åt och sen chillade i ljushallen. Hade sen tyska & matte, inget speciellt alls. Sen hade vi ingen datakunskap så slutade kl 14. Följde med ishak & hans kompisar till rektorn, sen tog vi sällskap till tuben. Träffade pj på perrongen också, trevligt trevligt. Sa hejdå till alla vid skärmarbrink och bytte mot farsta. Kom hem runt 15 tiden, sov i nån timme, gick ut med hunden & nu sitter jag här. Najs & chill dag. Like it. Träning runt 18-19 nångång, måste kolla upp det snart. Glömde böckerna i skolan så kan tyvärr inte plugga. oooops. aja nu vet ni. Pussar

HOPPAS INGEN MISSAT

Farfar, jag önskar som fan att de inte blev som de blev. Att du skulle fått finnas några år till. Iaf tills jag kom, tills jag fått träffa dig. Folk säger att man inte kan sakna någon man inte träffat. Så fel. Saknar dig farfar, hade velat ha dig hos mig. Kunnat gå till dig när allt bara va fel. Nu finns bara minnen hos de andra, vilket blir till historier för mig.
Farfar, du är saknad av alla ♥

Bra avslut på veckan

Sitter o gör min engelska läxa som jag snart ska maila min lärare. Dock gör jag de endast för att de e paus i Jersey Shore. Åååh älska! Ska befinna mig 9.45 i Liljeholmen för ett grupparbete. Donken frulle? Kanske. Nu vet ni att jag fortfarande lever. Fett tråkig vår blogg e. Ska försöka göra roligare inlägg.

random bild ur arkivet

Hej där! bara en snabb uppdatering. Träffade ju som sagt jennifer. Hon hoppade på mitt tåg i dalen och så åkte vi vidare mot tc. Gick av där och bara gick haha. Kom till gamla stan, sen ändå bort till slussen. Satte oss på seven eleven och "fikade" & pratade om allt. Sprang ut därifrån när vi såg newkid. Så jävla snygg. aja köpte en svart body på h&m och sen gick vi vidare. Alla cafeér va typ helt fulla med folk, så vi gick vidare istället. Gick enda från slussen till globen och sen vidare till dalen. Sa hejdå vid sandsborg, tog tunnelbanan till tallkrogen och nu är jag hemma. Eller jag kom hem för ett tag sen, men aa. Ska plugga tyska glosor som jag har tills imorn, eller så ska jag ner till ip och träffa några kompisar. Läxan är ett måste, men samtidigt så är det inte så lockande haha. Dags att runda av. Puss hejdå

Dan före allvar

Imorn börjar skolan igen. Halv tagg, skulle inte klaga på lite mer helg. Har löxor att göra, varav en av dem ligger i skåpet. Bravo! Ska befinna mig i liljeholmen imorn, vettefan när. Hade helt glömt det! Baaaaajs för söndagar. Ne ska inte va så negativ. Så tänker sluta skriva nu, pusshej

you can count on me

Godmorgon! Ska träffa den här tjejen om ett tag. Eller om nån timme kanske. Ta en fika i stan & bara prata om allt som har hänt sen sist. Behövs verkligen! Sen får vi se hur resten av dagen blir. Ska kanske träffa bästis senare också. Mina föräldrar är på min brors match så är själv hemma, förutom hunden som ligger och sover i min säng, nutte. Har lite saker att fixa så ska ta tag i det nu. Vi hörs senare. Pussar

matematik på en lördag kväll - ja jag går naturlinjen

Yeeee u heard me. Har faktiskt pluggat matte. Har flera läxor att göra också, men det får bli en annan dag. Ville bara bli klar med matte grejen, så nu behöver jag inte tänka på den längre. Tung känsla! Ska sätta mig framför tvn eller kolla en film. Lördagsmys. Vi hörs senare eller imorn. Over and out /Emma

Outfits

Gårdagens och dagens outfits. Riktigt sliten chey, men aja. Like I give a fuck? Gröna linner igår, tubtoppen idag. H

Tireeed

Kan ej ladda upp bilder, så ger er gårdagens och dagens outfit senare. Är galet trött idag. Gårdagen vart bra, även om den inte alls blev som den skulle. Men de va helt okej ändå. Landade hemma runt 12 imorse, mötte upp Emma i farsta o åt donken. Hade inte ätit på 18timmar, var galeeeet hungrig. Jaja, ska ta o power napa om ett tag. Eller vara vaken o sova länge. Hade planer för att dra ut ikväll med, men e för trött, har inga pengar. Shieeeeet, dilemma.

Dagens inköp jao

Jeans från gina - 499:- | 3 trosor från H&M 99:- | hål i örat i farsta c - 130:-
Tjatja bloggen! Va på min brors match idag på farsta ip, de vann lätt med 5-0 eller något sånt. Sen skjutsade mamma mig till farsta c, orkade inte gå haha. Mötte upp bästis vid donken och åt lunch, snackade om allt som hänt osv. Köpte jeans & trosor, gick runt och kollade lite och så. Sen tog jag hål i örat, det som hade växt igen. Tänkte ta där "uppe" på örat, men kunde inte bestämma mig om jag verkligen ville ha det. Så det kanske blir en annan dag istället. Ska iallafall äta middag snart. Kyckling, klyftpotatis & sås. Min mammas mat är bara för god! Sen blir det mys med familjen eftersom att pappa kom hem idag. Skulle egentligen träffa yasmine, men det funkade inte riktigt. Så vi får ta det någon annan dag. aja vi hörs väl senare. Pussar

3 september 2011



Sex bilder på en sliten tjej. Sexbilder hahaha. Godmorgon hörrni! Vaken tidigt som vanligt, gick upp ur sängen runt 8-9 tiden. Åt frukost med mami och så. Pratat med bästis i luren också. Ska fixa mig lite och sen dra till farsta med mamma. Sedan gå därifrån till farsta ip där min bror har match. Efter det blir det fika med yassie i stan. Plus att min pappa kommer hem från fjällen runt 15-16 tiden. En bra lördag helt enkelt. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, tar det som det kommer. Talk to you later ♥

gamedaaaaay

Vinst med 2-0 mot aspudden! Så jävla glad. Men ändå arg på en annan sak. Så både positivt & negativt. Men aja skit samma. Min bror & pey va där och kollade på matchen iallafall, gulligt! Sen va karin där också. åååå vad jag har saknat henne. Drog hem direkt efter, fick skjuts av min storebror. Har duschat och ätit lite. Ska bara sätta mig framför tvn nu, eller stanna kvar vid fb haha. Hörs imorn helt enkelt. looooove

taggaaaaa

Dags att byta om och rulla ner till ip, mami skjutsar. Har bara tagit det lugnt, fixat några nödvändiga saker osv. Övertalat en kompis att gå på insparksfesten, yeeees bästa. aja vi hörs väl efter matchen eller imorn. puss hej ♥

without you




Fyra bilder från en dag i somras. åååå saknar värmen! Hej där! Tog lite tid att skriva det här inlägget eftersom att bästis ringde, men aja skit samma. Kom hem runt kl 16. Hade lektioner som vanligt, inget speciellt. Köpte biljett till inspraksfesten som är nästa vecka. 120 kr sådär, hoppas det är värt det iallafall. Fast jag är fortfarande inte säker på om jag ska gå eller inte. Finns vissa som ska gå dit som jag verkligen inte vill träffa. Samtidigt som yassie inte ska gå... Så vi får se hur det blir helt enkelt. Har iallafall match idag, så det blir chill fram tills dess. Ska fixa lite i rummet & blogga osv. Så vi hörs senare helt enkelt! PUSS

Fredaaaaaag

Bästa låten för fredagar! Galet tagg på ikväll. Ska vid 7 möta upp ett gäng från klassen och dra ut. Så min uppdatering idag kommer typ bli, de här. Träffade även nedt idag, riktigt kul! Va säkert 1-2 år sen sist. Galet längesen. Kanske ska möta upp han ikväll oxå. Jaja, är iaf galet tagg. Ska äta om nån timme (även fast jag e sjukt mätt från lunchen) sen hoppa in i duschen o fixa mig. Låter som jag kommer va klar om en timme, men jag e långsam på alla punkter jag nämnde. Köpte även en typ aprikos spets body på lunchen. Helt jävla pank, ingen donken inatt här inte. Skit! Jaja, pussar!

Fortfarande ren kärlek

Älskar låten, sjukt bra. Så många minnen ♥

gulle

Min vän ishak. Turkish boy som bor i staden. Eller halvturk, kvarts grek & kvarts svensk men aa. Galnaste killen jag känner. Smart på många sätt, men dum på andra haha. Glädjespridare. Riktig träningsfreak, fotboll & thaiboxning. Dricker alltid såna där äckliga proteindrycker i skolan. Euw. Iallafall en bild på honom, till dig som frågade på fb, här har du gumman!
Har checkat av lite saker på min lista: biologiläxan, fysträning, duschat, kollat schemat, bytt profilbild på fb, lagt in kläder i garderoben, pratat med min bebis. Har inget speciellt kvar att göra. Bara chilla lite framför datorn till min mami kommer hem. Sedan blir det tv & glass. Mysigt !

are u holding back, just the way I do?

Bild från idag, I think. Hola amigos. Känns som bloggen börjar bli lite tråkig. Blir ungefär såna här inlägg varje dag: hej-skolan-mat-träning-sova. Väldigt intressant. Men så är min vardag just nu. Min dag lite kort då. Gick upp skit tidigt eftersom att jag trodde att vi började 8:10, men nej vi hade ingen labb så vi började egentligen 9:45. Fick alltså vänta skit länge. Men det va egentligen bara bra eftersom jag inte gjort kemiläxan, så den gjorde i ljushallen tillsammans med de andra som kom för tidigt. Pratade lite med force också, som va ganska seeeeen haha. Hade iallafall eng, kemi, lunch, biologi, svenska, samhälle. Juste på biologin så kom det in en kille, någon lärare i skolan, med en kartong med sex st kyckling. Eller typ hönor & tuppar. Alltså levande! Ni skulle sett när han lyfte upp de ur kartongen & ställde de på kartedern. Jag ba: vaaaaa de lever ju?! så började alla skratta.... Men det va skit kul faktiskt. Jag va en av få som vågade klappa/bära de. Skit gulliga ju! Sen tog jag sällskap med ishak på tuben, basic. Fick springa för att hinna med tåget, standard. Vi kommer ha bäst kondition efter de här 3 åren, efter alla gånger som vi får springa & alla trappor vi går upp/ner för i skolan. Tuuuungt. aja dags att runda av. Min kväll kommer bestå av egen fysträning, läxor, tv & marängswiss glass. Låter helt okej faktiskt. Puss på er finisar !

#win

Kom nyss hem från söder. Åkte in dit efter skolan tillsammans med Chama, Mikaela och Fredrika. Riktigt mys! Dagen gick sjukt fort om nån undrade. Fixade glass så fort jag kom in genom dörren, ååååh vad jag älskar mitt liv! Puss på er.

RSS 2.0